Çarpışma dizisi final mi yapıyor?

Çarpışma dizisi final mi yapıyor?

Çarpışma dizisi final mi yapıyor? iddialarına Show TV Genel Müdürü Suavi Doğan yanıt verdi. Show TV yayınlanan dizinin reyting yarışında istenen performansı yakalayamadığı gerekçesi ile final yapacağı iddia edildi. Bu iddialara en üstten cevap geldi.

Çarpışma dizisi final mi yapıyor? iddiası dizi severleri üzerken iddianın dığru olup olmadığı sorgulanmaya başlandı. Show TV Genel Müdürü Suavi Doğan Çarpışma dizisi ile ilgili iddialara yanıt verdi. İşte Çarpışma final yapıyor iddialarınına en yetkili ağızdan verilen yanıt. 

ÇARPIŞMA DİZİSİ FİNAL Mİ YAPIYOR? 

Çarpışma dizisi final mi yapıyor? Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu ve Onur Saylak'ın başrollerini paylaştığı dizi hakkıdaki iddialar dizisiseverleri bir hayli üzdü.  Show TV'nin Ay Yapım imzalı Çarpışma dizisinin final yapacağı iddialarına o isim yanıt verdi.

Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Onur Saylak, Melisa Aslı Pamuk ve Alperen Duymaz'ın paylaştıkları, Show TV'nin Ay Yapım imzalı Çarpışma dizisinin final yapacağı iddia edildi.

18-12/09/arpisma-final.jpg


Show TV Genel Müdürü Suavi Doğan, Çarpışma'nın final yapacağı ile ilgili iddialara, kişisel sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile yanıt verdi.

Bir takipçisinin sorduğu soruya yanıt veren Doğan final yapacaklarına dair ortaya atılan iddilara "Tam gaz devam" yanıtı verdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN