İstanbul Boğazı müzikle coşacak

İstanbul Boğazı müzikle coşacak

Müzik Boğaz'dan Gelir, bu akşam Yeni Türkü ile açılışı yapıyor. Hey Douglas, Flört, Deniz Tekin, Özge Fışkın, Cem Adrian gibi isimler de 'Müzik Boğaz'dan Gelir' projesi kapsamında İstanbul Boğazı'nda müzikseverlerle buluşacak.

İstanbul Boğazı birbirinden değerli sanatçıları ağırlamaya devam ediyor. İlki 2015 yazında gerçekleştiren “Müzik Boğaz’dan Gelir”, 2017 yazında da bu geleneğini sürdürüyor. Çevre illerden dinleyicilerin de ilgi gösterdiği konserler bir yandan İstanbul Boğazı’nın tarih kokan doğasına tanıklık ederken öte yandan şehrin eğlence anlayışına yeni bir alternatif oluşturuyor. Yerli sanatçıların farklı müzik dallarındaki performanslarına 800 kişilik kapasitesiyle ev sahipliği yapan 'Müzik Boğaz’dan Gelir' teknesi, bu akşam Yeni Türkü konseri ile denize açılıyor.

Müzik teknesi, konser günleri Haydarpaşa Turyol İskelesinden saat 20.00’de, Kuruçeşme Trafik Otoparkı İskelesi’nden saat 20.45’te hareket edecek.

İŞTE BOĞAZ KOKULU MÜZİK ZİYAFETİ'NİN PROGRAMI:

5 Temmuz Çarşamba: Yeni Türkü
8 Temmuz Cumartesi: Hey Douglas
12 Temmuz Çarşamba: Flört
14 Temmuz Cuma: Deniz Tekin & Özge Fışkın
19 Temmuz Çarşamba: Anadolu Quartet feat. Aydilge & İstanbul Arabesque Project
21 Temmuz Cuma: A Capella Boğaziçi & Cem Adrian
28 Temmuz Cuma: Emre Kınay & Bora Öztoprak ile Sezen Aksu Şarkıları

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN