Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal çifti, önceki gün nişan yüzüklerini almak için alışverişteydi.

Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal çifti, önceki gün nişan yüzüklerini almak için alışverişteydi.

21 Mayıs'ta Cunda Adasında gerçekleştirilecek tören ile dünya evine girmeye hazırlanılan Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal çifti, önceki gün nişan yüzüklerini almak için Nişantaşı gittiler.

Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal evlilik hazırlıklarını hızlandırdılar. Nişan yüzükleri için Cartier'i tercih eden ikilinin mağazaya girmelerinin hemen akabinde, mağazanın kapılarının kapatılması ise çevredekiler tarafından şaşkınlıkla karşılandı. 1 saati aşkın süre mağazada kalarak elleri dolu bir şekilde ayrılan ikili, 'Yanlış anlaşılmasın arkadaşlar doğum günü için alınan bir yüzük, evlilikle alakası yok' diyerek gülümsedi.

16-02/03/kenan-2.jpg

Her ne kadar basın mensuplarına ters köşe yapmaya çalışsa da başarılı olamayan İmirzalıoğlu, düğün yerinin de Cunda Adası değil, Büyükada olduğu söyleyerek kahkaha attı. Bir an olsun ellerini ayırmayan çiftin nasıl bir yüzük aldıkları ise sır gibi saklanırken, mini bir servet değerinde olduğu da öğrenildi.

Mynet

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN