Türkücü İsmail Türüt yine şaşırtmadı! Seçime günler kala bakın hangi adaya şarkı yaptı...

Türkücü İsmail Türüt yine şaşırtmadı! Seçime günler kala bakın hangi adaya şarkı yaptı...

Geçen yıl yapılan cumhurbaşkanlığı seçiminde Altılı Masa'yı hedef alan bir şarkıya imza atan İsmail Türüt, bu kez 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler öncesinde tepki toplayan bir şarkı besteledi.

Geçtiğimiz yıl 14 Mayıs'ta yapılan cumhurbaşkanlığı seçime günler kala Altılı Masa'yı hedef alan bir şarkıya imza atarak tepki toplayan Karadeniz müziğinin usta ismi İsmail Türüt, bu kez pazar günü yapılacak yerel seçimler öncesinde şarkı besteledi.

Geçtiğimiz yıl 'Batırır bu ülkeyi bir kadın 5 adam' adlı şarkısıyla özellikle sosyal medyada tepki toplayan ünlü türkücü İsmail Türüt, bu kez 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler için bir şarkıya imza attı. Türüt,, Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum için bir şarkı besteledi.

Kendisi adına bestelenen şarkıyı sosyal medya hesabı aracılığıyla paylaşan Kurum, paylaşımında "İstanbul Muradına Erecek Teşekkürler İsmail Türüt" ifadelerini kullandı.

Kurum'un bu paylaşımı çok sayıda etkileşim alırken sosyal medyadaki bazı kullanıcılar geçen yıl Altılı Masa'yı hedef alan bir şarkıya imza atan İsmail Türüt'ün Murat Kurum'a desteğini açıklaması sonrasında "İsmail Türüt yine şaşırtmadı" yorumlarında bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN