İstanbul'da okullar tatil mi?

İstanbul'da okullar tatil mi?

İstanbul'da okullar tatil mi? İstanbul'da bugün kar yağışının başlamasının ardından milyonlarca öğrenci kar tatili haberini beklemeye başladı. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya tatil açıklaması yaptı mı? İstanbul'da sabah saatlerinde başlayan kar yağışı akşama doğru kentte etkili olmaya başladı. Peki İstanbul'da okullar tatil olacak mı? İşte konu ile ilgili son dakika haberleri...

İstanbul'da okullar tatil mi? Vatandaşların gözü kulağı İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'dan gelecek olan tatil açıklamasında.  İstanbul'da kar tatili yapılıp yapılmadığı öğrenciler tarafından merakla araştırılırken öğrenciler İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'yı tatil mesajına boğdu. Tatil beklentisi olan öğrenciler attıkları mesajlar ile kar tatili beklentisini dile getirdiler. 

13 ARALIK İSTANBUL'DA OKULLAR TATİL Mİ? 

13 Aralık'ta öğrencilerin ve velilerinin en çok merak ettiği konulardan birisi de olulların tatil olup olmadığı. İstanbul'da beklenen kar yağışı meteorolojinin açıklamasından önce başladı. bugün sabah saatlerinde başladı. Öğrenciler İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'dan ıokulların tatil edildiğine dair müjdeli haberi bekliyor. Peki, İstanbul'da okullar tatil mi? 

Kar yağışını fırsat bilen öğrenciler, internette 'İstanbul'da okullar tatil mi' sorusuna yanıt aramaya başladı. Fakat, İstanbul Valiliği'nden kar tatili ile ilgili resmi bir açıklama gelmedi. İstanbul'da okulların tatil edilip, edilmeyeceği konusunda bir açıklama geldiği an sayfamızdan öğrenebilirsiniz.

İATANBUL VALİSİ ALİ YERLİKAYA'YA KAR TATİLİ MESAJI

İstanbul’da etkili olan kar yağışı nedeniyle sosyal medyada aracılığı ile öğrenciler, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya’yı okulların tatil edilmesi için mesaj yağmuruna tuttu.
İstanbul’da etkili olan kar yağışı öğrencilerde tatil ümidi uyandırdı. Tatil isteyen öğrenciler sosyal medya üzerinden İstanbul Valisi Ali Yerlikaya’yı mesaj yağmuruna tuttu. Birbirinden ilginç tweetler atan öğrenciler okulların tatil edilmesini istedi. Sosyal medyadan Vali Yerlikaya’ya gelen öğrenci mesajlarından bazıları şöyle:

"’Güzel valim kar diz boyunu geçti evde zeytin yok lütfen tatil edin’, ’Valimcim yürüyemiyoruz çok kar var göz gözü görmüyo her yer kar adım atamıyoruz kardan her yer bembeyaz ah valim vah valim bizi bi gör valim’, ’Adını Karlara Yazdım Valimmm Lütfen Tatil olsun okul’, ’Valim donuyoruz Beylikdüzü'nü penguenler bastı tatil istiyoruz." 

- Vali bey kar yağıyor hissedilen -6 normal derecede 0 gösteriyor kar yağıyor sizde bir zamanlar ögrencidiniz siz olsanız keşke tatil olsa derdiniz istanbul kadiköy bahariyen ortaokulu 7. Sınıfları temsilen 

- Vali bey ani bir kar yağışı oldu gizli buzlanma olabilir.Yarın okullar tatil olabilir mi?

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN