13 Aralık okullar nerelerde tatil edildi?

13 Aralık okullar nerelerde tatil edildi?

Sivas'ta okullar tatil mi? Kar yağışı haberlerinin gelmesi ile birlikte '13 Aralık Okullar nerelerde tatil?' sorusu da vatandaşın gündemine düştü

Sivas'ta okullar tatil mi? Kar yağışı haberlerinin gelmesi ile birlikte '13 Aralık Okullar nerelerde tatil?' sorusu da vatandaşın gündemine düştü. Sivas'ta bu gün okullar tatil edilirken öğrenciler ve eğitimciler Sivas'ta yarın okullar tatil mi? sorusunu sormaya başladı. Yoğun kar yağışının yaşandığı Sivas'ta okulların tatil olup olmadığı ayrıca 13 Aralık Okullar nerelerde tatil? sorusunun yanıtı da haber detayda...

SİVAS'TA OKULLAR TATİL Mİ? 

Sivas'ta yaşanan yoğun kar yağışı nedeniyle il genelinde eğitim-öğretime ara verilmesine karar verildi.  Sivas'ta kar yağışı ve olumsuz hava şartları nedeniyle taşımalı eğitime öğleden sonra yarım gün ara verildi.

Geceden itibaren etkili olan kar yağışı Sivas'ta eğitimde de aksamalara neden oldu. Taşımalı eğitim yapılan il genelindeki tüm okullarda eğitime öğleden sonra ara verildi.

Sivas Valisi Salih Ayhan sosyal medya hesabından, "Taşımalı eğitim yaptığımız il genelindeki tüm okullarımızda öğleden sonra eğitime yarım gün ara veriyoruz. Öğrencilerimizin evlerinde bol kitap okuyacağı tatil diliyorum" dedi.

BİTLİS'TE DE OKULLAR TATİL EDİLDİ

Sivas'ın ardından Bitlis'te de okulların kar nedeniyle tatil edildiği duyuruldu.

İSTANBUL'DA OKULLAR TATİL Mİ?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesinde bulunan hava durumu tahminlerine göre yarın yine yağışlı havanın etkili olması bekleniyor. Meteoroloji'den gelen hava durumu uyarılarının ardından beklenen oldu. İstanbul'un yüksek kesimlerinde başlayan kar yağışı öğle saatlerinden itibaren etkisini arttırdı. Kar yağışının devam etmesi durumunda ilerleyen saatlerde 'İstanbul'da okullar tatil olacak mı' sorusu akıllara geldi. 

Meteoroloji'den ilerleyen saatler kar yağışı ile ilgili yeni uyarılar gelmesi durumunda sizlere aktarıyor olacağız. İstanbul'da okulların tatil edilmesi ise beklenmiyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN