Son dakika haber: Kar nedeniyle okullar tatil edildi! 13 Aralık okullar tatil mi?

Son dakika haber: Kar nedeniyle okullar tatil edildi! 13 Aralık okullar tatil mi?

Son dakika haberi vatandaşlar tarafından merakla takip ediliyor. 'Okullar kar tatili yapacak mı?' sorusu hem öğrencilerin hem velilerin hem de öğretmenlerin gündeminde. Kar nedeniyle 13 Aralık okullar tatil mi? sorusunun yanıtı ve hangi illerde ve ilçelerde okullar kar tatili yaptığını haberimizden takip edebilirsiniz. Yurdun büyük bölümünde etkili olan kar yağışı bu gün İstanbul'da da başladı. Avrupa yakasında etkili olan kar yağışı Anadolu yakasında da başladı. Peki '13 Aralık okullar tatil edildi mi?' Okullar kar tatili yapan il ve ilçeler hangileri?'

Okullar kar tatili yapıyor mu? Son dakika haberinde  kar nedeniyle 13 Aralık okullar tatil mi? sorularının yanıtı haberimizde. Kar yağışı tüm yurtta etkili olurken başkent Ankara ve İstanbul'da kar yaşışı sabah saatlerinde başladı. Kar yaşışı nedeniyle ilk tatil haberi Sivas'tan geldi. Sivas'ta okullar kar tatili yaparken vatandaşlar ve öğrenciler 'İstanbul'da okullar tatil mi?' sorusunu şimdiden sorgulamaya başladı. İşte kar tatili ile ilgili son dakika haberleri ve okulların tatil olup olmadığına dair detaylar...

ANKARA'DA OKULLAR YARIN TATİL EDİLDİ

SON DAKİKA HABERLERİNDE OKULLARA KAR TATİLİ VAR MI? 

Yağdı yağacak derken kar yağışı tüm yurtta etkili olmaya başladı. Yurdun büyük kesiminde etkili olan kar yağışları 12 Aralık  Salı sabahı başkent Ankara ve İstanbulda da etkili olmaya başladı. İstanbulda il kar yağışı Avrupa yakasında olurken öğlen saatlerinde de Anadolu yakasında kar yağışı başladı. Kar yağışının başlaması ile birikte veliler, öğrenciler ve eğitimciler 'okullar kar tatili var mı?' diyer araştırmalara başladılar Özellikle arama motorlarında '13 Aralık okullar tatil mi?' sorusu araştırılıyor. İşte kar tatili nedeniyel gelen son dakika haberleri ve açıklamaları..

18-12/12/son-dakika-haberi-okullar-kar-tatili.jpg

KAR NEDENİYLE İLK OKUL TATİLİ HABERİ SİVAS'TAN GELDİ

Sivas'ta kar yağışı ve olumsuz hava şartları nedeniyle taşımalı eğitime öğleden sonra yarım gün ara verildi. Geceden itibaren etkili olan kar yağışı Sivas'ta eğitimde de aksamalara neden oldu. Taşımalı eğitim yapılan il genelindeki tüm okullarda eğitime öğleden sonra ara verildi.

Sivas Valisi Salih Ayhan sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak öğleden sonra okulların tatil edildiğini bildirdi. Gelen yeni son dakika okul tatil haberleri geldikçe bu sayfa altından öğrenebilirsiniz.

Sivas Valisi Salih Ayhan sosyal medya hesabından, "Taşımalı eğitim yaptığımız il genelindeki tüm okullarımızda öğleden sonra eğitime yarım gün ara veriyoruz. Öğrencilerimizin evlerinde bol kitap okuyacağı tatil diliyorum" dedi.

18-12/12/kar-tatili.jpg

KAR BİTLİS'TE HAYATI OLUMSUZ ETKİLİYOR

Bitlis'te etkili olan yoğun kar yağışı hayatı olumsuz etkilemeye başladı. Dün akşam saatlerinde başlayan kar yağışı nedeniyle okullar tatil edilerek, engelli ve hamile olanlara bir gün idari izin verildi. 76 köy yolunun ulaşıma kapalı olduğu kentte, kar yağışı sabah saatlerinde yerini yağmura bıraktı. Bitlis Belediyesine bağlı ekipler cadde ve kaldırımlarda kar temizleme çalışmaları başlatırken, karayolları ve özel idare ekipleri de çalışmalarını sürdürdü. Öte yandan, yağan karın sulu olması ve çıkan rüzgardan dolayı refüjlerde bulunan ağaçların çoğu kırıldı.

BİR KAR TATİLİ HABERİDE ELAZIĞ'DAN GELDİ

Elazığ İl Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk, Sivrice'de bugün etkili olan fırtına nedeniyle valilik kararıyla ilçede eğitime, yarım gün ara verildiğini söyledi. Okulların öğleden sonra tatil edildiğini belirten Gürtürk, "Sivrice ilçesinde fırtınanın etkili olması nedeniyle valilik kararıyla öğleden sonra okullar tatil edildi. Öğrencilerin herhangi bir zarar görmemesi için böyle bir karar alındı. Yarın Sivrice ilçemizdeki okullar eğitimine devam edecek" dedi.

METEOROLOJİDEN OKUL TATİL ETTİRECEK KAR ALARMI

Bugün sadece 6 ilde etkili olan kar yağışı asıl etkisini yarından itibaren gösterecek. Perşembe ve cuma günü de etkili bir şekilde devam edecek olan kar yağışı 3 gün kar boyunca şu illeri etkileyecek : Ankara, Eskişehir, Kütahya, Kastamonu, Uşak, Afyonkarahisar, Isparta, Burdur, Konya, Bolu, Karabük, Kütahya, Çorum, Çankırı, Kırıkkale, Kırşehir, Nevşehir, Kayseri, Niğde, Sivas, Gümüşhane, Erzincan, Erzurum, Bayburt, Ağrı, Kars, Ardahan, Muş, Bitlis, Hakkari, Tunceli, Bingöl, Van, Siirt ve Şırnak.


.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN