13 Aralık okulların tatil olduğu illerin listesi

13 Aralık okulların tatil olduğu illerin listesi

Yarın İstanbul'da okullar tatil mi? Vatandaşlar ve öğrenciler 13 Aralık okulların tatil olduğu illerin listesini araştırıyor. Haberimizde yarın İstanbul'da okulların tatil olup olmadığını ve hangi illerde okulların tatil olduğunu bulabilir, son dakika açıklamalarını takip edebilirsiniz.

Yarın İstanbul'da okullar tatil mi? sorusunun cevabı haberimizde. 13 Aralık okulların tatil olduğu illerin listesi hem öğrenciler hemde veliler tarafından araştırılıyor. Okulların nerede tatil olduğu ve okulların tatil olduğu illeri valilerden gelen son dakika açıklamalarını haberimizden takip edebilirsiniz. 

YARIN İSTANBUL'DA OKULLAR TATİL Mİ? 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’ndengelen son dakika haberleri doğrultusunda İstanbul valisinden yarın İstanbul'da okullar tatil mi sorusuna yanıt bekleniyor. İstanbul’da bu sabah saatlerinden itibaren yüksek kesimlerde başlayan kar yağışı tüm ilçelerde etkisini göstermeye başladı. Bu gelişmelerin ardından ‘İstanbul’da yarın okullar tatil olacak mı’ sorusunun yanıtı da merak konusu olacak. İstanbul Valiliği’nden kar tatili ile ilgili henüz bir açıklama yapılmazken öğrenciler İstanbul valisi'ni mesaj yağmuruna tuttu. 

İSTANBUL VALİSİNE KAR T5ATİLİ MESAJLARI

İstanbul’da etkili olan kar yağışı nedeniyle sosyal medyada aracılığı ile öğrenciler, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya’yı okulların tatil edilmesi için mesaj yağmuruna tuttu.
İstanbul’da etkili olan kar yağışı öğrencilerde tatil ümidi uyandırdı. Tatil isteyen öğrenciler sosyal medya üzerinden İstanbul Valisi Ali Yerlikaya’yı mesaj yağmuruna tuttu. Birbirinden ilginç tweetler atan öğrenciler okulların tatil edilmesini istedi. Sosyal medyadan Vali Yerlikaya’ya gelen öğrenci mesajlarından bazıları şöyle:

"’Güzel valim kar diz boyunu geçti evde zeytin yok lütfen tatil edin’, ’Valimcim yürüyemiyoruz çok kar var göz gözü görmüyo her yer kar adım atamıyoruz kardan her yer bembeyaz ah valim vah valim bizi bi gör valim’, ’Adını Karlara Yazdım Valimmm Lütfen Tatil olsun okul’, ’Valim donuyoruz Beylikdüzü'nü penguenler bastı tatil istiyoruz."

KAR NEDENİYLE OKULLARIN TATİL OLDUĞU İLLER 

Elazığ, Adıyaman ve Bitlis'te olumsuz hava koşulları sebebiyle eğitime ara verildi.

ELAZIĞ'DA OKULLARA KAR TATİLİ 

Elazığ İl Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk, Sivrice'de bugün etkili olan fırtına nedeniyle valilik kararıyla ilçede eğitime, yarım gün ara verildiğini söyledi. Okulların öğleden sonra tatil edildiğini belirten Gürtürk, "Sivrice ilçesinde fırtınanın etkili olması nedeniyle valilik kararıyla öğleden sonra okullar tatil edildi.

ADIYAMAN'DA SAĞANAK YAĞIŞ NEDENİYLE TATİL

Adıyaman'ın Gerger ilçesinde sağanak yağış nedeniyle taşımalı eğitim yapılan okullarda eğitimi bir gün ara verildi.

BİTLİS'TE OKULLARA KAR TATİLİ 

Bitlis'te kar yağışı nedeniyle okullar 1 gün süre ile tatil edildi. Bitlis'te etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle Bitlis merkez ve merkeze bağlı köylerdeki okullarda YİBO ve pansiyonlu öğrenciler hariç tatil edildi. Öte yandan kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan hamile ve engelli personelin 12 Aralık Çarşamba günü idari izinli sayılmalarına karar verildiği belirtildi. 

SİVAS'TA OKULLARA KAR TATİLİ 

Sivas'ta kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle il genelinde taşımalı eğitim yapan okullar, öğleden sonra tatil edildi.

Kent merkezinde gece saatlerinde başlayan yoğun kar yağışı, etkisini sürdürüyor.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, kar yağışından dolayı Sivas genelindeki taşımalı eğitim yapan okulların bugün öğleden sonra tatil edilmesine karar verildiği bildirildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN