Kar yağışının etkili olduğu iller de okullar tatil mi?

Kar yağışının etkili olduğu iller de okullar tatil mi?

Okullara kar tatili var mı? sorusu kar yağışının başlaması ile birlikte googlede trend oldu. Peki Kar yağışının etkili olduğu iller de okullar tatil mi? Kar nedeniyle okulların tatil olduğu illeri ve en güncel kar tatili haberlerini sitemizden takip edebilirsiniz.

Okullara kar tatili var mı? sorusunun detaylı cevabı haberimizde. Vatandaşlar yurt genelinde başlayan kar yağışlarından sonra 'Kar yağışının etkili olduğu iller de okullar tatil mi?' sorusunun yanıtını araştırmaya başladı. Yurt genelinde başlayan kar yağışı Ankara ve İstanbul'da da etjkili olmaya başladı. İstanbul'un bazı ilçelerinde kar yağışı sabah saatlerinde başladı. Silivri, Çatalca ve Beylikdüzü'nde etkili olan kar yağışı Çekmeköy, Kartal, Ümraniye, Üsküdar'da da etkili olmaya başladı. Kar yağışı nedeniyle okulların tatil olup olmayacağı vatandaşlar arafından araştırılırken bazı illerde valilerden tatil haberleri gelmeye başladı. İşte 'Okullara kar tatili var mı?' sorusunun cevabı ve kar yağışının etkili olduğu iller de okulların tatil olup olmayacağına yönelik yapılan son dakika açıklamaları..

OKULLARA KAR TATİLİ VAR MI? 

İstanbul ve Başkent ankara'da başlayan kar yağışı nedeniyle vatandaşların gözü kulağı valiliklerden gelecek olan son dakika haberlerinde. İstanbul'da Kar yağışı zaman zaman tipi şeklinde kendini gösteriyor. Büyükçekmece'de kar yağışının etkisiyle trafikte yoğunluk oluştu.

18-12/12/okullara-kar-tatili-var-mi.jpg

OKUL TATİL ETTİRECEK KAR ALARMI VAR

Bugün sadece 6 ilde etkili olan kar yağışı asıl etkisini yarından itibaren gösterecek. Perşembe ve cuma günü de etkili bir şekilde devam edecek olan kar yağışı 3 gün kar boyunca şu illeri etkileyecek : Ankara, Eskişehir, Kütahya, Kastamonu, Uşak, Afyonkarahisar, Isparta, Burdur, Konya, Bolu, Karabük, Kütahya, Çorum, Çankırı, Kırıkkale, Kırşehir, Nevşehir, Kayseri, Niğde, Sivas, Gümüşhane, Erzincan, Erzurum, Bayburt, Ağrı, Kars, Ardahan, Muş, Bitlis, Hakkari, Tunceli, Bingöl, Van, Siirt ve Şırnak.

KAR TATİLİ BEKLENEN İLLER HANGİ,LERİ? 

Kar tatili olması beklenen illeri meteoroloji açıkladı. Ankara, Eskişehir, Kütahya, Kastamonu, Uşak, Afyonkarahisar, Isparta, Burdur, Konya, Bolu, Karabük, Kütahya, Çorum, Çankırı, Kırıkkale, Kırşehir, Nevşehir, Kayseri, Niğde, Sivas, Gümüşhane, Erzincan, Erzurum, Bayburt, Ağrı, Kars, Ardahan, Muş, Bitlis, Hakkari, Tunceli, Bingöl, Van, Siirt ve Şırnak.

KAR NEDENİYLE OKULLARIN TATİL OLDUĞU İLLER 

Elazığ, Adıyaman ve Bitlis'te olumsuz hava koşulları sebebiyle eğitime ara verildi.

ELAZIĞ'DA OKULLARA KAR TATİLİ 

Elazığ İl Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk, Sivrice'de bugün etkili olan fırtına nedeniyle valilik kararıyla ilçede eğitime, yarım gün ara verildiğini söyledi. Okulların öğleden sonra tatil edildiğini belirten Gürtürk, "Sivrice ilçesinde fırtınanın etkili olması nedeniyle valilik kararıyla öğleden sonra okullar tatil edildi.

ADIYAMAN'DA SAĞANAK YAĞIŞ NEDENİYLE TATİL

Adıyaman'ın Gerger ilçesinde sağanak yağış nedeniyle taşımalı eğitim yapılan okullarda eğitimi bir gün ara verildi.

BİTLİS'TE OKULLARA KAR TATİLİ HAMİLELERE İDARİ İZİN VERİLDİ

Bitlis'te kar yağışı nedeniyle okullar 1 gün süre ile tatil edildi. Bitlis'te etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle Bitlis merkez ve merkeze bağlı köylerdeki okullarda YİBO ve pansiyonlu öğrenciler hariç tatil edildi. Öte yandan kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan hamile ve engelli personelin 12 Aralık Çarşamba günü idari izinli sayılmalarına karar verildiği belirtildi. 

SİVAS'TA KAR NEDENİYLE OKULLAR NTATİL EDİLDİ

Sivas'ta kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle il genelinde taşımalı eğitim yapan okullar, öğleden sonra tatil edildi.

Kent merkezinde gece saatlerinde başlayan yoğun kar yağışı, etkisini sürdürüyor.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, kar yağışından dolayı Sivas genelindeki taşımalı eğitim yapan okulların bugün öğleden sonra tatil edilmesine karar verildiği bildirildi

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN