Kilis’te 6 kilo 425 gram uyuşturucu madde ele geçirildi

Kilis’te 6 kilo 425 gram uyuşturucu madde ele geçirildi

Kilis’te polisin düzenlediği operasyonda 6 kilo 425 gram uyuşturucu esrar maddesi ve 63 adet sentetik uyuşturucu captagon hap ele geçirildi

Kilis Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak suçu kapsamında yapılan çalışmalarda 6 kilo 425 gram uyuşturucu esrar maddesi ve 63 adet sentetik uyuşturucu captagon hap ele geçirdi. Cumhuriyet Savcısının talimatları doğrultusunda Kilis Sulh Ceza Hakimliğinden alınan yazılı arama kararı ile eş zamanlı yapılan operasyonda M.P. ve Z.K. isimli şahıslar gözaltına alındı. Şüphelilerin ikametlerinde yapılan aramada 1 adet otomatik av tüfeği ve 20 adet 7.65 çapında fişek ele geçirildi.İfadesi alınan Z.K. Kilis Sulh Ceza Hakimliğince tutuklandı. M.P. isimli şahıs adli kontrol şartlı ile serbest bırakıldı. Aynı dosya kapsamında M.Y.’nin de daha önce tutuklandığı bildirildi.

KİLİS/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN