Polis ekiplerinden öğretmenlere trafik eğitimi

Polis ekiplerinden öğretmenlere trafik eğitimi

Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde Gölcük Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 400 öğretmene trafik kuralları konusunda eğitim verildi

2018-2019 Eğitim Öğretim Yıldönümü’nün başlamasının ardındanokul çevrelerinde güvenlik önlemlerini arttıran polis ekipleri, öğrenci ve öğretmenlerin çeşitli konularda bilinçlenmesi için eğitim düzenliyor. BU kapsamda Gölcük Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ilçede görev yapan öğretmene çeşitli trafik kuralları hakkında eğitim verildi.400 öğretmenin katıldığı eğitimde Trafik Tescil ve Denetleme Müdürlüğü’nde görevli polis memuru tarafından, katılımcılara emniyet kemerinin önemi, trafikteyken dikkat edilmesi gereken kurallar, öğrenci servisleri hakkında bilgiler aktarıldı.

KOCAELİ/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN