Önce benzin sonra mazotun fiyatında indirim yapıldı

Önce benzin sonra mazotun fiyatında indirim yapıldı

Benzinin fiyatının düşürülmesinden sonra motorine de 8 kuruş indirim yapıldı.

Benzine yapılan indirimin ardından bugün motorinde de fiyatların azalacağı açıklandı. Buna göre motorine 8 kuruş indirim yapıldı. İndirimli mazot fiyatları yarından itibaren geçerli olacak. 

Karar.com 4 Ağustos tarihinde petrol fiyatlarının düştüğünü ve depoların ucuza dolacağını söylemişti. Bunun hemen ardından, 5 Ağustos'ta benzin ve LPG’ye indirim yapıldığı açıklandı. Buna göre, benzinin litresine 9, LPG'nin litresine 6 kuruş indirim geldi.

Bu kapsamda, benzinin litresine 9 kuruş, LPG'nin litresine ise 6 kuruş indirim geldi. İndirim sonrasında İstanbul'da 95 oktan kurşunsuz benzinin litresi 4,65 lira seviyelerinden 4,56 TL seviyelerine düştü. Ankara'da ise, bunun 4,67 TL seviyelerinden 4,58 TL seviyelerine geriledi. 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN