Son dakika! Deyrizor'da çatışma: 4 Rus askeri öldürüldü

Son dakika! Deyrizor'da çatışma: 4 Rus askeri öldürüldü

Rusya Savunma Bakanlığı, militanların Suriye'nin Deyrizor kentine düzenlediği saldırı sonucunda 4 Rus askerinin öldüğünü duyurdu.

Rusya Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, Deyrizor kentinde Rus askeri danışmanların da içinde bulunduğu rejim güçlerine karşı düzenlenen saldırıda 4 Rus askeri danışman olay yerinde hayatını kaybetti. 

Bakanlıktan yapılan açıklamada şöyle dendi:

“Teröristlerden oluşan birkaç mobil grup Deyrizor bölgesinde konuşlanan Suriye hükümet kuvvetlerine ait topçu bataryalarına saldırı düzenledi. Teröristlerin açtığı ateş sonucunda orada askeri gözlemci olarak görev yapan 2 askerimiz olay yerinde hayatını kaybetti. Diğer iki askerimiz ise yaralı olarak kaldırıldıkları hastanede hayatlarını kaybetti. Saldırgan teröristlerin ateşine Suriye birlikleriyle bölgede bulunan Rus askerleri karşılık verdi. Bir saat kadar devam eden çatışmada 43 militan imha edildi”

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN