Nejat İşler'in başkanlığını yaptığı Gümüşlük Gençlikspor'dan köpekli protesto

Nejat İşler'in başkanlığını yaptığı Gümüşlük Gençlikspor'dan köpekli protesto

Muğla 1. Amatör Küme A Grubu’nda mücadele eden ve ünlü oyuncu Nejat İşler'in başkanlığını yaptığı Gümüşlük Gençlikspor takımı, sokak hayvanlarının zehirlenmesini protesto etmek amacıyla sahaya sokak köpeğiyle çıktı.

Geçtiğimiz günlerde Gümüşlük Mahallesi'nde hayvanseverler, sokak hayvanlarının kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce zehirlenerek öldürülmesine tepki göstermiş, zehirlendiği belirtilen "Tom" adlı bir köpek, müdahaleyle kurtarılmıştı.
Gümüşlük'ü, Muğla 1. Amatör Küme A Grubu'nda temsil eden Gümüşlük Gençlikspor, Bodrum'un bir başka mahallesinden Bodrum Göltürkbüküspor'la Gümüşlük Stadı'nda karşı karşıya geldi.

Ev sahibi ekibin oyuncuları sahaya, "Bizi zehirlemeyin Gümüşlük'ün canı yanmasın" yazılı pankart ve zehirlenmekten kurtarılan "Tom" adlı köpekle çıktı. Bazı taraftarlar da "Hepimiz köpeğiz zehirlerle bitmeyiz" diye slogan atarak futbolculara destek verdi.

"Onların da yaşama hakkının olduğuna inanıyoruz"

Gümüşlükspor Basın Sözcüsü Akif Kurtuluş, gazetecilere yaptığı açıklamada, Gümüşlük'te son beş yıldır hayvan zehirlenmelerinin azaldığını ancak zehirlenmeye devam edildiğini savundu.

Akif Kurtuluş: Sokak hayvanlarının yaşam hakkı var

Sokak hayvanlarının da yaşamaya hakkı olduğunu anlatan Kurtuluş, "Onların da en az bizim kadar Gümüşlüklü olduğunu düşünüyoruz.Onların da yaşama hakkının olduğuna inanıyoruz. Gümüşlük Gençlikspor olarak da bu konuda bir duyarlılık geliştirmeye çalıştık" dedi.

Gümüşlük Gençlikspor 2-0 kazandı

Oldukça çekişmeli geçen karşılaşmanın ilk yarısını 1-0 önde tamamlayan ev sahibi Gümüşlük Gençlikspor, sahadan 2-0 galip ayrılarak taraftarına büyük sevinç yaşattı. Maçı kulüp başkanı Nejat İşler de izledi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN