2.500 TL değerinde iki oyun kısa süreliğine Steam'de ücretsiz

2.500 TL değerinde iki oyun kısa süreliğine Steam'de ücretsiz

Toplam değerleri yaklaşık 2 bin 500 TL değerinde olan iki oyun, Steam platformunda kısa süreliğine ücretsiz oldu! 25 Mart tarihine kadar ücretsiz oynayabileceksiniz...

Dünyanın en büyük dijital oyun mağazası Steam, oyunculara yönelik çekici bir etkinlik düzenliyor. Bu özel etkinlik kapsamında, hafta sonuna özel olarak iki popüler yapım ücretsiz olarak sunuluyor. Oyun severler, kısa bir süreliğine bu oyunları ücretsiz olarak deneyimleyebilirler. İşte detaylar...

STEAM'DE İKİ OYUN ÜCRETSİZ ERİŞİME AÇILDI

What is the Battlefield 2042 Level Cap?

Steam, hafta sonuna özel olarak Battlefield 2042 ve Midnight Ghost Hunt adlı oyunları ücretsiz erişime açtı. Bu iki oyun, 25 Mart saat 19.00’a kadar ücretsiz olarak oynanabilecek. Ancak bu tarihten sonra, oyunlara devam etmek isteyen oyuncuların satın alma işlemi yapmaları gerekecek. Yani, oyunlar kısa bir süreliğine ücretsiz sunuluyor ve bu fırsattan yararlanmak isteyenlerin bu tarihe kadar oyunları indirip oynamaları gerekiyor.

Battlefield 2042 ve Midnight Ghost Hunt gibi popüler oyunları ücretsiz olarak deneyimlemek isteyenler, Steam platformuna giriş yaparak bu fırsattan yararlanabilirler. "Oyunu Oyna" butonuna tıklayarak, indirme işlemlerine başlayabilir ve kısa süre içinde oyunları oynamaya başlayabilirler.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN