Age of Empires sevenlerine müjde! Age of Empires Mobile erken erişime açıldı!

Age of Empires sevenlerine müjde! Age of Empires Mobile erken erişime açıldı!

Popüler strateji oyunu Age of Empires sevenlerine müjde! Age of Empires Mobile, Android için erken erişime açıldı! Peki iOS'da son durum ne? İşte ayrıntılar...

Microsoft'un geçtiğimiz aylarda duyurduğu Age of Empires serisinin mobil versiyonu, mobil oyuncular için heyecanla bekleniyordu. Level Infinite tarafından geliştirilen Age of Empires Mobile, şimdi Android cihazlar için erken erişime açıldı. iOS kullanıcıları için ise App Store'da ön sipariş sürecinde olan oyunun, yakında iOS cihazlar için de kullanılabilir olması bekleniyor.

AGE OF EMPIRES MOBILE PLAY STORE'DA

age-of-empires-mobile-001.png

Age of Empires Mobile, Android kullanıcıları için Play Store üzerinden indirilebilir durumda. Oyuncular, savaş alanında tarihi figürlerden Barbarossa ve Saba Melikesi gibi önemli kahramanları yönetme şansına sahip olacaklar. Fransızlar, Romalılar, Çinliler ve Bizanslılar gibi dört farklı uygarlıkla oynama seçeneği sunulacak.

Ancak, oyunun erken erişim aşamasında olduğu unutulmamalıdır. Bu nedenle, oyuncular optimizasyon sorunları, hatalar, eksik özellikler, grafik ve görsel sorunlar ile karşılaşabilirler. Ayrıca, içerik eksikliği gibi bazı sorunlar da yaşanabilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN