Amazon Prime Gaming'de o oyun ücretsiz oldu! Yetişen alıyor: Bus Simulator 21 Next Stop ücretsiz

Amazon Prime Gaming'de o oyun ücretsiz oldu! Yetişen alıyor: Bus Simulator 21 Next Stop ücretsiz

Amazon Prime Gaming, abonelerine özel olaran Bus Simulator 21 Next Stop oyununu ücretsiz olarak dağıtıyor! 1 Mayıs'a kadar oyun kütüphanesine ekleyebilirsiniz...

Amazon, abone sayısını artırmak ve Prime Gaming hizmetini daha da cazip hale getirmek için ücretsiz oyun dağıtmaya devam ediyor. Şirket, son olarak popüler otobüs simülasyonu oyunu Bus Simulator 21 Next Stop'u ücretsiz olarak sunmaya başladı.

AMAZON PRIME ABONELİĞİ NE KADAR?

Amazon Prime Gaming 154 TL Değerindeki 4 Oyunu Ücretsiz Veriyor - Tamindir

Amazon Prime Gaming, 39 TL karşılığında kullanıcılara ilk ay ücretsiz olmak üzere çeşitli avantajlar sunuyor. Bu avantajlar arasında aynı gün teslimat seçeneği ile ücretsiz kargo, Prime Video ve Prime Gaming gibi servisler bulunuyor.

Stillalive Studios tarafından geliştirilen ve Eylül 2021'de piyasaya sürülen Bus Simulator 21 Next Stop, Amazon Prime Gaming aboneleri için ücretsiz olarak sunulmaya başlandı. Oyunu kütüphanenize ekleyerek sonsuza dek sahip olabilir ve istediğiniz zaman indirip oynamaya başlayabilirsiniz.

Bus Simulator 21 Next Stop, büyük bir şehirde otobüs şoförü olma deneyimini yaşatan popüler bir otobüs simülasyonu oyunudur. Oyuncular, farklı güzergâhlarda yolculuk yapabilir ve yolcuları alıp istedikleri durakta bırakabilirler.

BUS SIMULATOR 21 NEXT STOP NASIL ÜCRETSİZ ELDE EDİLİR?

Bus Simulator 21 Next Stop – Season Pass - Epic Games Store

Oyunu ücretsiz olarak almak için şu adımları izleyebilirsiniz:

  1. Prime Gaming web sitesine buradan ulaşın.
  2. Amazon hesabınızla oturum açın.
  3. Ana sayfada yer alan arama kutusuna "Bus Simulator 21: Next Stop" yazın.
  4. Oyunun sayfasına gidin ve "Oyunu alın" butonuna tıklayın.
  5. İşte bu kadar! Artık oyun kütüphanenizde.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN