AMD kullanıcılarına büyük müjde duyuruldu! Artık grafik çözünürlüğünüz daha da artacak: Oyuncular bunu sevecek

AMD kullanıcılarına büyük müjde duyuruldu! Artık grafik çözünürlüğünüz daha da artacak: Oyuncular bunu sevecek

AMD tarafından yapılan açıklamayla birlikte oyunculara büyük müjde verildi! Artık oyunlardaki grafik çözünürlüğünü arttıracak yeni yapay zeka destekli teknoloji duyuruldu...

AMD, oyunlardaki grafik çözünürlüğünü artırmak için Fidelity FX teknolojisine yapay zeka desteği eklemeye hazırlanıyor. Bu yenilikle birlikte, teknolojinin performansının önemli ölçüde artması bekleniyor. AMD'nin yeni nesil konsollardaki grafik kalitesini gözle görülür bir şekilde artırabileceği ifade edildi.

Oyuncuları sevindiren bu gelişme, teknoloji dünyasında büyük bir heyecanla karşılandı. Fidelity FX'in Nvidia'nın DLSS sistemine rakip olamayacağı belirtilse de, AMD'nin bu alanda büyük bir ilerleme kaydettiği görülüyor.

What is FidelityFX Super Resolution: Understanding AMD's upscaling technology

Halihazırda 3. nesil olarak kullanılan Fidelity FX'in, yapay zeka güncellemesiyle birlikte bir sonraki nesile geçeceği kesin gibi görünüyor. AMD'nin üst düzey yöneticisi Mark Papermaster, 2024'ün şirket için önemli bir yıl olacağını ve en güncel yapay zeka teknolojilerini tüm yazılım ve donanımlarına entegre edeceklerini belirtti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN