Call of Duty'nin mobil oyunu geliyor! Merakla beklenen Call of Duty: Warzone Mobile tüm dünyada yayınlanıyor!

Call of Duty'nin mobil oyunu geliyor! Merakla beklenen Call of Duty: Warzone Mobile tüm dünyada yayınlanıyor!

Call of Duty'nin mobil oyunu Call of Duty: Warzone Mobile, bugün itibarıyla tüm dünyada yayınlanıyor! Küresel çapta oynanabilecek...

Mobil oyun dünyasının merakla beklediği gün nihayet geldi! Activision'un popüler oyunu Call of Duty: Warzone Mobile, dünya genelinde oyuncularla buluşuyor. Resmi çıkış tarihi 21 Mart 2024 olan oyun, bölgesel olarak Çarşamba gününden (bugün) itibaren piyasaya sürülmeye başlamıştı ve şimdi küresel çapta oynanabilir durumda.

2022 YILINDA DUYURULMUŞTU

call-of-duty-warzone-mobile-1.jpg

Call of Duty: Warzone Mobile, 2022 yılında duyurulmasından bu yana büyük bir heyecanla bekleniyordu. Activision, bu mobil versiyonu geliştirmek için Shanghai, Beenox, Digital Legends ve Solid State stüdyolarıyla işbirliği yaptı.

CALL OF DUTY: WARZONE MOBILE NASIL BİR OYUN?

Call Of Duty: Warzone Mobile Reveals Operation: Day Zero Details

Oyun, klasik Verdansk haritasında 120 oyuncuya kadar destekleyen geniş kapsamlı bir battle royale deneyimi sunuyor. Ayrıca 48 oyunculu Rebirth Island haritası da mevcut ve oyuncuların takım arkadaşları hayatta olduğu sürece yeniden doğmalarına izin veren özel bir modu bulunuyor.

Warzone Mobile, klasik Call of Duty çok oyunculu özelliklerini barındırıyor. Farklı haritalarda ve modlarda savaşarak yeteneklerinizi sergileyebilirsiniz. Ayrıca oyun deneyimini kişiselleştirmek için kapsamlı kontrol ayarları sunuluyor, böylece her oyuncu oyunu kendi tercihlerine göre özelleştirebilir.

En heyecan verici özelliklerden biri ise Warzone Mobile'ın konsol ve PC sürümleriyle ilerlemeyi paylaşması. Bu, oyuncuların aynı hesap üzerinden ilerlemelerini takip edebilecekleri ve aldıkları ödülleri farklı platformlarda da kullanabilecekleri anlamına geliyor.

Bugün başlayacak olan "Operation: Day Zero" adlı etkinlik, oyuncuları Verdansk ve Rebirth Island'daki farklı savaş bölgelerinde mücadele etmeye çağırıyor. Bu etkinlik, bireysel ve topluluk ödüllerini kazanma fırsatı sunacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN