Çamaşır kurutmak dert olmaktan çıkıyor! Xiaomi Akıllı Görünmez Kıyafet Kurutucusunu tanıttı: Her eve lazım

Çamaşır kurutmak dert olmaktan çıkıyor! Xiaomi  Akıllı Görünmez Kıyafet Kurutucusunu tanıttı: Her eve lazım

Çamaşır kurutmak bazen tam bir derde dönüşüyorken Xiaomi teknoloji harikasını tanıttı. İncecik tasarımıyla çamaşır kurutmak dert olmaktan çıkıyor. Xiaomi Akıllı Görünmez Kıyafet Kurutucusunu tanıttı. İşte Xiaomi Akıllı Görünmez Kıyafet Kurutucusunu özellikler...

Çin merkezli teknoloji devi Xiaomi, akıllı ev ürünleri portföyüne yeni bir ek yaparak Mijia Akıllı Görünmez Kıyafet Kurutucusunu tanıttı. Bu yenilikçi kurutucu, tavana gizlenebilme özelliğiyle dikkat çekiyor ve kullanıcılara oldukça pratik bir çözüm sunuyor.

MİJİA AKILLI GÖRÜNMEZ KIYAFET KURUTUCUSU ÖZELLİKLERİ

Xiaomi'nin yeni ürünü Mijia Akıllı Görünmez Kıyafet Kurutucusu, ultra ince tasarımıyla öne çıkıyor. Sadece 8 santimetre genişliğinde olan bu kurutucu, tavana kolayca monte edilebiliyor ve iz bırakmadan çıkarılabiliyor. Ayrıca, kurutucunun içinde bulunan 36W ışık, renk tonu ve parlaklığı ayarlanabilir özellikte. Mijia uygulaması aracılığıyla gece ışığı modunun kullanılması da mümkün.

Mijia Akıllı Görünmez Kıyafet Kurutucusu, rüzgar korumalı askı tasarımıyla önceden delik açılmasına gerek kalmadan kullanılabiliyor. Ürün ayrıca Xiaomi'nin akıllı ekosistemiyle uyumlu olarak çalışarak, çamaşır makinesi ve akıllı perdeler gibi diğer ürünlerle bağlantı kurabiliyor.

30 kilograma kadar taşıma kapasitesine sahip olan kurutucu, alüminyum ve çelik malzemelerin birleşimiyle sağlam bir yapıya sahip. Bu tasarım sayesinde 6000'e kadar çamaşır kurutulabiliyor. Beş farklı akıllı kurutma sistemi bulunan kurutucunun sistemleri arasında iki aşamalı yükselme koruması, yük dengeleyici, otomatik durma özelliği ve nazik yükseltme mekanizması var.

mijia smart askı

MİJİA AKILLI GÖRÜNMEZ KIYAFET KURUTUCUSU FİYATI NE KADAR?

Mijia Akıllı Görünmez Kıyafet Kurutucusu, satışa sunulduğunda iki farklı seçenekle kullanıcıların karşısına çıkacak. Tek direkli versiyon, kitle fonlama aşamasında 138 dolardan satılacakken, normal satış fiyatı 151 dolar olacak. Set olarak almak isteyenler için ise fiyatlar sırasıyla 262 ve 303 dolar olarak belirlendi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN