Dead Cells geliştiricilerinden yeni Prince of Persia oyunu! 14 Mayıs tarihinde erken erişime açılacak!

Dead Cells geliştiricilerinden yeni Prince of Persia oyunu! 14 Mayıs tarihinde erken erişime açılacak!

Dead Cells geliştiricisi Evil Empire, yeni bir Prince of Persia oyununu getiriyor! 14 Mayıs tarihinde erken erişime açılacak! İşte ayrıntılar...

Prince of Persia hayranları için 2024 oldukça heyecan verici geçiyor. Bu yılın başlarında karşımıza çıkan başarılı bir yapım olan Metroidvania türündeki Prince of Persia: The Lost Crown'un ardından şimdi de yeni bir oyun duyuruldu: The Rogue Prince of Persia. Ubisoft'un geliştirdiği bu yeni oyun, ikonik roguelite Dead Cells'in arkasındaki ekip olan Evil Empire tarafından hazırlanıyor.

14 MAYIS'TA STEAM'DE ERKEN ERİŞİME AÇILACAK

The Rogue Prince of Persia: PS5-Version geplant? Roguelite-Action erobert weitere Plattformen

The Rogue Prince of Persia, Steam'de 14 Mayıs tarihinde erken erişime açılacak. Bu yeni Prince of Persia oyunu, ilerleyen roguelite türüyle tanıdık bir yapıya sahip olacak. Grafikleri ve oynanışıyla Dead Cells'e benzeyen oyun, Prince of Persia serisinden esinlenen bir hareket setine sahip olacak. Duvarlarda koşma ve çeşitli akrobatik hareketler yapma gibi karakteristik özellikler de oyunda yer alacak. Ayrıca oyuncular, geniş bir silah yelpazesi arasından seçim yapabilecekler. İkiz hançerlerden mızraklara, geniş kılıçlardan baltalara kadar farklı silahlar oyuncuların oyun tarzına uygun seçenekler sunacak. Ayrıca, oyuncular yay ve kanca gibi ikincil silahları da kullanabilecekler.

Ubisoft, erken erişim satın alan oyuncuların geri bildirimlerine dayanarak oyuna düzenli güncellemeler sunacağını belirtiyor. Bu güncellemeler arasında yeni seviyeler, patronlar, silahlar, düşmanlar ve yükseltmeler gibi içerikler yer alacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN