Epic Games her iki oyunu ücretsiz veriyor! Bugün başlıyor! Toplam 148 TL değerinde

Epic Games her iki oyunu ücretsiz veriyor! Bugün başlıyor! Toplam 148 TL değerinde

Epic Games bu hafta iki oyunu birden ücretsiz olarak kullanıcılarına sunuyor! 21 Mart (bugün) başlayacak fırsat, 28 Mart'a kadar sürecek! İki oyunun toplam değeri 148 TL...

Bu hafta Epic Games, kullanıcılarına iki oyunu ücretsiz olarak sunuyor! Bugünden itibaren başlayacak olan bu fırsat, 28 Mart'a kadar devam edecek. Toplamda 148 TL değerindeki bu oyunlar, kullanıcıların kütüphanelerine ücretsiz olarak ekleyebilecekleri fırsatlar arasında yer alıyor.

EPIC GAMES HAFTANIN ÜCRETSİZ OYUNLARI

Call Of The Wild: The Angler Announced For 2022 Release

İlk olarak, Epic Games Store'da 49 TL fiyat etiketine sahip olan "Call of the Wild: The Angler" isimli oyun dikkat çekiyor. Bu oyun, harika manzaralar ve eşsiz bir açık dünya sunarak oyuncuları rahatlatıcı bir balıkçılık macerasına davet ediyor. Nefes kesen doğa manzaraları arasında balık avlamanın tadını çıkarırken zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksınız.

Diğer ücretsiz oyun ise 97,99 TL fiyat etiketine sahip olan "Invincible Presents: Atom Eve". Bu oyun, Amazon Prime'ın sevilen dizilerinden Invincible'ın ilk resmi video oyunu olarak dikkat çekiyor. Atom Eve olarak bu evrende bir maceraya atılacaksınız. Çizgi roman tarzını benimseyen oyun, zorlu seçimleri de size bırakıyor.

atom-eve.jpg

Bu oyunlara ücretsiz olarak nasıl sahip olabilirsiniz? Epic Games Store'a giriş yaptıktan sonra anasayfadaki 'Ücretsiz Oyunlar' kısmından ilgili oyunları bulabilir ve dilediğinize tıklayarak indirebilirsiniz. Ardından oyunun sayfasındaki 'Yükle' butonuna tıkladıktan sonra yönlendirileceğiniz yeni sayfada 'Sipariş Ver' seçeneğini kullanarak oyunu kütüphanenize kalıcı olarak ekleyebilirsiniz.

Ancak bu fırsatı kaçırmamanız önemli. Oyunlar, 21 Mart saat 18:00'den itibaren bir hafta boyunca ücretsiz olarak sunulacak. Yani, 28 Mart tarihine kadar oyunları kütüphanenize eklemelisini

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN