GTA VI ertelenecek mi? Acil toplantı yapıldı: Oyunun çıkışı 2025'i geçebilir

GTA VI ertelenecek mi? Acil toplantı yapıldı: Oyunun çıkışı 2025'i geçebilir

Rockstar Games tarafından geliştirilen GTA VI ertelenecek mi? Serinin yeni oyunu için heyecanlı bekleyiş sürerken, Rockstar Games tarafında acil toplantı yapıldı! Oyunun çıkışı 2025'i geçebilir...

Rockstar Games'in efsanevi oyun serisi Grand Theft Auto'nun (GTA) yeni oyunu olan GTA VI, oyun dünyasının merakla beklediği yapımlardan biri olarak öne çıkıyor. Ancak, şirketin uzaktan çalışanlarına yönelik acil bir toplantı talebi, oyunun beklenen çıkış tarihini erteleyebilir.

GTA VI'nın 2025 çıkış penceresi, Rockstar Games'in uzaktan çalışanlarına yönelik beklenmedik bir toplantı talebiyle belirsizliğe girmiş durumda. Oyunun resmi tanıtımı 2023 Aralık ayında yapılmıştı ve yeni oyun, kurgusal Vice City'de geçecek şekilde tasarlanmıştı.

GTA VI'NIN ÇIKIŞI 2026'YI BULABİLİR

Many GTA 6 Leaked Videos Reveal A Lot Of Details

Oyunun PS5 ve Xbox Series için planlanan çıkış tarihi 2025 olsa da, içeriden gelen bilgilere göre bu tarih 2025'in sonuna kadar veya hatta 2026'ya kadar ertelenebilir. Rockstar Games'in Şubat ayında çalışanlarına ofise dönme zorunluluğu getirmesi, birçok çalışanı şaşırtmış ve bazılarının itirazına neden olmuştu.

Ofise dönme talebi, güvenlik ve kalite nedenleriyle yapılmış olsa da, bazı kaynaklar GTA VI'nın gelişiminin geriye düştüğünü ve oyunun 2025 yılını kaçırma endişesiyle Rockstar yönetimini karşı karşıya getirdiğini belirtiyor.

Rockstar şu anda GTA VI'nın 2025 İlkbaharında çıkışını hedefliyor ancak iç kaynaklara göre, bu tarih kesin değil ve 2025 sonbahar çıkışı daha olası görünüyor. Bu belirsizlik, oyunun 2026'ya ertelenme olasılığını masada tutuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN