Instagram'a eklenen emoji oyununu fark ettiniz mi? Karşı taraftan mesaj beklerken artık sıkılmayacaksınız

Dünya genelinde en çok kullanıcısı olan sosyal paylaşım sitelerinden biri olan Instagram'ın mobil uygulamasına mini emoji oyunu eklendi. İşte, Instagram mini emoji oyununu oynamak için yapılması gerekenler...

ABD merkezli Meta'nın sosyal paylaşım sitesi Instagram'a mini emoji oyunu eklendi. Kullanıcıların canı sıkılınca vakit geçirebileceği bu mobil oyun, henüz pek bilinmiyor.

INSTAGRAM MİNİ EMOJİ OYUNU NASIL OYNANIR?

Instagram uygulamasında mesajlar kısmından dilediğiniz bir sohbete giriş yapın. Sonrasında karşıdaki kişiye bir emoji gönderin.

Gönderdiğiniz emojiye tıklayarak mini oyunu başlatabilirsiniz. Bu oyundaki amacınız, emojinin ekranın altına kaçmasını engellemek. Eğer kaçarsa, oyun sonlanıyor. Bunu önlemek için ekranın altında yer alan duvarı sağ veya sola hareket ettirebilirsiniz.

Emojinin kaçmasını engelledikçe puan kazanacaksınız. Puanınız giderek arttıkça ise oyunun zorluk seviyesi de yükselecek. Emoji hızlanacak ve böylelikle yakalamanız bir hayli zor hale gelecek.

GOOGLE CHROME DİNO OYUNUNA BENZİYOR

Shiftdelete'te yer alan habere göre, Instagram uygulamasına eklenen bu mini oyun, Google Chrome kullanıcılarının yakından bildiği 'Dino' oyununu anımsatıyor. Özellikle internet bağlantısının olmadığı zamanlarda oynanan bu mini oyun, kısa süreli bir eğlence sunuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN