Kağıt uçağa motor taktılar - POWERUP FPV

Kağıt uçağa motor taktılar - POWERUP FPV

Karşınızda dünyanın ilk uzaktan kumandalı, kameralı, kağıt uçak motoru. CES 2017 bünyesindeki Eureka Park çatısı altında karşılaştığımız bu ilginç ürünü sizin için inceledik.

Ocak ayının ilk haftası gerçekleşen dünyanın en büyük tüketici elektroniği etkinliği CES 2017'yi yerinde takip ettik ve fuar alanında ilginç ürünler ile karşılaştık.

Bu ürünlerden birisi de CES 2017 Yenilikçilik ödülünü alan Powerup firmasına ait, POWERUP FPV adındaki kağıt uçak motoru oldu. Basit kağıt uçaklara eklenerek cep telefonları ile uzaktan kontrol edilmelerini sağlayan bu motor kiti aynı zamanda üzerinde barındırdığı kamera ile cep telefonuna görüntü aktarabiliyor.Üstelik cep telefonunuzu Google tarafından geliştirilen ucuz sanal gerçeklik başlığına monte ederek dilerseniz kameradan bakıyormuş gibi sadece baş hareketleriniz ile uçağınızı kontrol edebiliyorsunuz

Amazon üzerinde de şu anda eski modelleri satışta olan bu ürünün yakında 200 dolar fiyatla satışa sunulması bekleniyor. Bu ürüne ait inceleme videomuzu seyredebilirsiniz.

POWERUP firmasına ve ürünlerine bu link üzerinden ulaşabilirsiniz.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN