Listenin başında yer alıyordu! Palworld'un anlık oyuncu sayısı dibi gördü: Bir balon daha patladı

Listenin başında yer alıyordu! Palworld'un anlık oyuncu sayısı dibi gördü: Bir balon daha patladı

Steam'de çıkış yaptığı günlerde en çok anlık oyuncu sayısına sahip olan Palworld dibi görmeye başladı! Dünyanın en çok oynanan oyunuydu! Şimdi ise yüzde 99'a yakın oyuncu kaybetti...

dünyasını sallamıştı. Ancak "Çakma Pokemon" olarak nitelendirilen oyun, başlangıçtaki büyük başarısını sürdüremedi ve bahar ayına gelindiğinde ivmesini kaybetti.

ANLIK OYUNCU SAYISI 2,1 MİLYONDAN 34 BİNE DÜŞTÜ

palworld.png

Bir dönem 2,1 milyon oyuncuya ulaşan Palworld, son zamanlarda oyuncu sayısında ciddi bir düşüş yaşadı. Dün akşam itibarıyla sadece 34 bin oyuncuya kadar gerileyen Palworld, artık öncü indie oyunlar arasında bile dikkat çekecek kadar yüksek bir oyuncu sayısına erişemiyor.

Palworld'ün bu hızlı düşüşü, başlangıçtaki büyük beklentilerin aksine sonlanmış durumda. Oyunun erişilebilir bir sona sahip olması, birçok oyuncunun yeni oyunlara yönelmesine neden olmuş durumda.

En yüksek oyuncu sayısı olan 2,1 milyona karşılık, bugün yaşanan düşüşle Palworld'ün oyuncu sayısı neredeyse %99 oranında azalmış durumda. Bu durum, oyunun hızla popülerliğini yitirdiğini gösteriyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN