Milyonlarca Epic Games kullanıcısını ilgilendiriyor! Epic Games Launcher Windows 7,8, ve 10'dan çekiliyor!

Milyonlarca Epic Games kullanıcısını ilgilendiriyor! Epic Games Launcher Windows 7,8, ve 10'dan çekiliyor!

Dijital oyun mağazası Epic Games, kullanıcılarını ilgilendiren yeni kararı duyurdu! Epic Games Launcher, Windows 7,8 ve 10'dan desteğini çekiyor! İşte ayrıntılar...

Epic Games, Fortnite ve Epic Games Store'un geliştiricisi olarak bilinen şirket, eski Windows işletim sistemlerine desteğini sonlandıracağını duyurdu. Epic Games'ın yaptığı açıklamaya göre, Windows 7'den başlayarak Windows 10'a kadar olan 32 bit sürümler için artık güncelleme sağlanmayacak.

HAZİRAN AYINDAN İTİBAREN DESTEĞİNİ ÇEKİYOR

Windows 7 ve Windows 8.1 desteği 10 Ocak'ta sona eriyor

Haziran ayından itibaren Epic Games Launcher'ın Windows 7, Windows 8, Windows 8.1 ve Windows 10'un 32 bit sürümlerinde çalışmayacağı bildirildi. Bu kararla birlikte, söz konusu işletim sistemlerini kullanan oyuncular, Epic Games Launcher üzerinde uygulama güncellemeleri veya destek alamayacaklar.

Epic Games, teknik destek veya hata düzeltmeleri sağlamayacak olsa da, Launcher'ın bir süre daha çalışmaya devam edeceğini belirtti. Ancak bu durum, kullanıcıların özelliklerin bozulabileceği veya tamamen çalışmayı durdurabileceği riskiyle karşı karşıya kalabileceği anlamına geliyor.

Bu hamle, Microsoft'un geçmişte aldığı benzer adımları takip ediyor. Microsoft, 2020 yılında Windows 7 desteğini sonlandırmıştı ve diğer birçok yazılım üreticisi de eski işletim sistemlerine güncelleme desteğini durdurmuştu.

Epic Games Launcher, artık sadece Windows 10'un 64 bit ve Windows 11 sürümlerinde resmi olarak desteklenecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN