Minecraft, Valheim karışımı açık dünya oyunu Terratech Worlds Steam'de! İlk yapımı ses getirmişti: Haritası daha büyük

Minecraft, Valheim karışımı açık dünya oyunu Terratech Worlds Steam'de! İlk yapımı ses getirmişti: Haritası daha büyük

Minecraft, Valheim sevenler, bu oyuna daha da bayılacak! Her iki oyunun tarzını içinde barındıran açık dünya oyunu Terratech Worlds, Steam'de erken erişime açıldı! İlk yapımı ses getiren oyunun haritası şimdi daha büyük...

Payload Studios tarafından geliştirilen ve 2018 yılında piyasaya sürülen Terratech, Steam platformunda büyük bir popülerlik elde etmişti. Oyun, şimdi yeni yapımı olan Terratech Worlds ile tekrar Steam'de boy gösteriyor. Terratech Worlds, erken erişime açıldı.

TERRATECH WORLDS NASIL BİR OYUN?

terratech-worlds-2.jpg

Terratech Worlds, oyuncuları etkileyici bir açık dünya deneyimiyle karşılıyor. Bu yeni gezegende, oyuncular keşif yapacak, üsler inşa edecek ve uzaylı tehditlerinden kurtulmak için araçlar üretecekler. Tüm bunları yaparken, diğer oyuncularla iş birliği yapmanın önemi de kaçınılmaz olacak.

Bu oyun, Minecraft, Valheim ve Rust gibi popüler yapımların sevilen özelliklerini bir araya getiriyor ve şu anda Steam'de erken erişime açılmış durumda. Oyunun fiyatı 13 dolar olarak belirlenmiş.

Terratech Worlds, geniş açık dünyasıyla dikkat çekiyor ve oyuncular altı kişiye kadar bir araya gelerek bu dünyayı kolonileştirebiliyor ve çevresel tehlikelere karşı birlikte mücadele edebiliyorlar. Ayrıca, oyuncuların gezegendeki varlıklarını kanıtlamak için üsler inşa etmeleri gerekiyor.

TERRATECH WORLDS SİSTEM GEREKSİNİMLERİ

terratech-worlds-1.jpg

Oyunun sistem gereksinimleri şu şekilde:

  • 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
  • İşletim Sistemi: Windows 10
  • İşlemci: 4-core CPU @ 3.4Ghz veya benzeri
  • Bellek: 16 GB RAM
  • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 1060 6GB veya AMD Radeon RX 580 8GB

Geliştirici Payload Studios, erken erişim döneminin topluluk geri bildirimlerine göre şekilleneceğini ve oyuncu önerilerine göre oyunun zaman içinde geliştirileceğini ifade etti. Ayrıca, yeni biyomlar, keşfedilecek gezegenler, binalar ve araçların zamanla oyuna ekleneceği belirtildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN