Mobil oyun sektörünü sallayacak reklam! Sosyal medyada paylaşım rekorları kırdı: İşte Mobile Legends: Bang Bang reklamı

Mobil oyun sektörünü sallayacak reklam! Sosyal medyada paylaşım rekorları kırdı: İşte Mobile Legends: Bang Bang reklamı

Mobil oyun sektörünü sallayacak reklam! Sosyal medyayı adeta kasıp kavurdu! Türkiye'de çok sayıda oyuncu kitlesine sahip olan Mobile Legends: Bang Bang oyununun reklamı olay oldu...

Mobile Legends: Bang Bang, Türkiye'de geniş bir hayran kitlesine sahip olan mobil MOBA oyunu, ilginç bir reklam kampanyasıyla gündeme geldi. Oyunun Türkiye'deki YouTube kanalı, popüler YouTuber Barış Can'ın da yer aldığı bir reklam filmi yayınladı. Yaklaşık bir buçuk dakika süren reklam, "Telefonunu çıkar." sözünü oyunun reklam sloganı olarak benimsedi.

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLAN MOBILE LEGENDS: BANG BANG REKLAMI

Reklam filmi, Türkiye'de sık sık gündeme gelen ekonomik tartışmalar ve nesiller arası çatışmalar üzerine odaklanıyor. Özellikle seçim gibi siyasi süreçlerde yaşanan ekonomi tartışmaları genç ve yaşlı nesiller arasında gerilime neden oluyor. Bu durumu yansıtan reklam, "Telefonunu çıkar." sözünü kullanarak herkesin elinde pahalı telefonlar olduğunu vurguluyor.

Reklam, Barış Can'ın sokak röportajıyla başlıyor. Oyunun özelliklerini anlatırken etrafında yaşlıların toplandığı görülüyor. Barış, Mobile Legends: Bang Bang'in profesyonel turnuvalarından, ülkenin temsil edildiğinden ve kısa maç sürelerinden bahsediyor. Bu sırada etraftaki insanlar merakla dinliyor ve ilgiyle izliyorlar.

Daha sonra bir yaşlı adam, Barış'a telefonunu çıkarmasını söylüyor. Ancak beklendiği gibi, telefonun oyunla ilişkili olduğu ortaya çıkıyor. Yaşlı adam, "Yaz bakayım, Mobile Legends Bang Bang" diyerek oyunu tanıyan biri olduğunu belirterek Barış'ın oyununu merakla izliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN