Netflix’te 2024 değişikliği

Netflix’te 2024 değişikliği

2024 yılıyla birlikte Netflix’te oyunlara uygulama içi satın alım ve reklam eklenecek. Platform, IP’lerin de aralarında bulunduğu 75’ten fazla mobil oyun geliştirdi.

Netflix aylardır oyunlardan nasıl para kazanılacağı üzerine çalışıyor. Şirket bu kapsamda uygulama içi satın alımlar, daha fazla premium oyun için fiyat etiketi koyma ve reklam katmanı abonelerinin sahip olduğu oyunlara reklam yerleştirme gibi birçok seçeneği gündemine aldı.

Bloomberg HT‘nin haberine göre; Netflix, Grand Theft Auto, Love Is Blind, Monument Valley ve Oxenfree gibi popüler IP’lerin de aralarında bulunduğu 75’ten fazla mobil oyun geliştirdi.

Netflix CEO’su Greg Peters yatırımcılara şu açıklamayı yaptı: “Planlar değişiyor. Neticede Netflix başlangıçta reklam destekli bir katmanın başlatılmasına karşıydı, ancak 2022’de binlerce aboneyi kaybettikten sonra kararını tersine çevirdi.”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN