O oyun Steam'e geliyor! Daha önceden Epic Games'e eklenmişti: 22 Nisan'da Steam mağazasında olacak

O oyun Steam'e geliyor! Daha önceden Epic Games'e eklenmişti: 22 Nisan'da Steam mağazasında olacak

Daha öncesinde Epic Games Store'a eklenen popüler oyun Steam'e geliyor! 22 Nisan tarihinde Steam mağazasında yerini alacak oyun için geri sayım başladı...

Uzun bir geliştirme sürecinin ardından Nisan 2023'te piyasaya sürülen Dead Island 2, başlangıçta Epic Games Store mağazasında oyuncularla buluşmuştu. Zombi istilası altındaki Los Angeles şehrinde geçen oyunda, oyuncular hayatta kalmak için mücadele ediyorlar.

EPIC GAMES STORE'DA FİYATI 748,56 TL

dead-island-2.jpg

Oyun, Epic Games Store'da 748,56 TL gibi bir fiyatla sunulmuş ve oyuncuların büyük ilgisini çekerek olumlu yorumlar almıştı. Son yapılan açıklamaya göre ise Dead Island 2, Steam platformuna da eklenmeye hazırlanıyor.

22 NİSAN'DA STEAM'E GELİYOR

Dead Island 2'den Detaylı Oynanış Görüntüleri Geldi - MisteRNOOB

Dead Island 2'nin Steam platformunda bir sayfa oluşturulduğu ancak henüz satışa sunulmadığı belirtildi. Şu an için fiyatı belirsiz olan oyun, 22 Nisan'dan itibaren satın alınabilecek. Ancak bilindiği üzere Steam, Türk lirası ile ödemeyi kaldırmış ve dolar kullanmaya başlamıştı. Dolayısıyla, Epic Games Store'a kıyasla Steam'de oyunun daha yüksek bir fiyata sahip olabileceği tahmin ediliyor.

Dolar kurunun yüksek olması göz önünde bulundurulduğunda, Steam'de Dead Island 2'nin fiyatının daha pahalı olabileceği öngörülüyor. Oyunseverler, Steam üzerinden oyunun fiyatını ve satışa sunulma tarihini takip edebilirler.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN