Oyun sektörüne o kariyer platformu da girdi! LinkedIn'a da oyun ekleniyor!

Oyun sektörüne o kariyer platformu da girdi! LinkedIn'a da oyun ekleniyor!

Büyüyen ve gelişen oyun sektörüne şimdi de o kariyer platformu dahil oldu! LinkedIn'a oyun eklenecek! İşte ayrıntılar...

LinkedIn, iş bağlantıları ve profesyonel gelişim için bilinen bir platform olmasına rağmen yakın zamanda oyun oynama özelliğini test etmeye başladı. Android uygulaması için yayınlanan yeni güncellemede, platforma video oyunlarının ekleneceğine dair bazı kod satırları keşfedildi. Crossclimb, Queens ve Pinpoint gibi oyun isimleri bu kodlarda yer alıyor.

ÖNÜMÜZDEKİ HAFTALARDA ERİŞİLEBİLİR OLACAK

9 Powerful LinkedIn Marketing Tips (That Actually Work)

Bununla birlikte, liderlik tablosu gibi özelliklerin de planlandığına dair işaretler bulunuyor. Kullanıcılara oyun oynamaları için bildirim gönderilmesini sağlayacak kodlar da mevcut. Ancak, bu yeni özelliğe ne zaman erişilebileceği henüz belirsiz. Tahminlere göre, önümüzdeki haftalarda kullanıcılar bu özelliklere erişebilirler.

Sosyal medya platformlarında oyun oynama trendi her geçen gün artıyor. LinkedIn'ın böyle bir adım atarak platformunun çeşitliliğini artırması ve kullanıcıların ilgisini çekmesi bekleniyor. Örneğin, Facebook gibi diğer platformlarda popüler olan oyunlar, platformların büyümesine olumlu katkılar sağlıyor.

Kodlar şu şekilde:

<code>&lt;string name="games_blueprint_title"&gt;Pinpoint&lt;/string&gt;
&lt;string name="games_crossclimb_title"&gt;Crossclimb&lt;/string&gt;
&lt;string name="games_leaderboard_share_button"&gt;Share leaderboard&lt;/string&gt;
&lt;string name="games_my_network_entry_point_subtitle"&gt;Play your way into conversations and share your score.&lt;/string&gt;
&lt;string name="games_my_network_entry_point_title"&gt;Stay in touch through daily games&lt;/string&gt;
&lt;string name="games_organizational_update_card_header"&gt;Join the chatter&lt;/string&gt;
&lt;string name="games_promo_card_header"&gt;Dive into more games&lt;/string&gt;
&lt;string name="games_queens_title"&gt;Queens&lt;/string&gt;</code>

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN