Red Dead Redemption 2 resmen mobilde! Oyunun hayranı mobilde çalıştırdı: Videosu yayınlandı

Red Dead Redemption 2 resmen mobilde! Oyunun hayranı mobilde çalıştırdı: Videosu yayınlandı

Rockstar Games'in popüler oyunu Red Dead Redemption 2, resmen mobilde! Oyunun bir hayranı tarafından mobilde çalıştırıldı! İşte videosu...

Bir oyuncu, Red Dead Redemption 2 adlı popüler oyunu mobil cihazında çalıştırmayı başardı. Grafiklerin düşürülmesi gerektiği için bazı kısıtlamalar yaşansa da, Red Magic 9 Pro adlı bir akıllı telefonda oyunun oynandığı görüldü.

RED DEAD REDEMPTION 2 MOBİLDE

Red Dead Redemption 2'nin mobil cihazlarda nasıl göründüğünü gösteren videolar, oyunun performansının çok etkileyici olmadığını ortaya koyuyor. Oyunun düşük kare hızı, kesintili ses ve genel olarak düşük performansı, mobil platformda bu tür büyük oyunların henüz tam olarak oynanabilir olmadığını gösteriyor.

Videoda, oyunun ana karakteri Arthur Morgan'ın kasabalarda dolaşması ve at üzerinde geniş tarlalardan geçişi gibi sakin faaliyetlerin yer aldığı görülüyor. Ancak bile bu basit aktiviteler bile oyunun performansını olumsuz etkiliyor. Yine de, bu kadar büyük ve detaylı bir oyunun mobil cihazlara taşınabilmesi önemli bir gelişme olarak değerlendiriliyor.

Oyunu çalıştıran mobil cihaz, Snapdragon 8 Gen 3 işlemcisine ve 12 GB RAM'e sahip Red Magic 9 Pro modeli. Ayrıca, cihazda 256 GB depolama alanı bulunuyor ve Android 14 işletim sistemi kullanılıyor.

Oyunun düşük çözünürlükte çalıştırılması ve telefonun donanımını korumak için dış soğutma kullanılması dikkat çekiyor. Ayrıca, oyunun grafiklerinin modlarla iyice düşürülmüş haliyle oynatıldığı görülüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN