Rockstar bir güzellik yaptı! LA Noire ve Bully ücretsiz oldu

Rockstar bir güzellik yaptı! LA Noire ve Bully ücretsiz oldu

Rockstar Games, oyunculara bir güzellik yaparak iki klasik oyununu, LA Noire ve Bully'yi ücretsiz hale getirdi! GTA+ aboneleri ücretsiz olarak indirebilecek...

Rockstar Games, GTA+ abonelik hizmetine Bully ve LA Noire gibi iki klasik oyununu daha eklemeyi planladığını duyurdu. Bu hamle, şirketin ikonik yapımları GTA 6 öncesinde tekrar gündeme getirdi.

GEÇTİĞİMİZ HAFTA RED DEAD REDEMPTION ÜCRETSİZ OLMUŞTU

Red Dead Redemption 2' PC Port Offered To Rockstar Via Hilarious Tweets

Rockstar'ın yaptığı açıklamaya göre, aboneler bu yıl içinde Bully ve LA Noire gibi daha fazla Rockstar klasiğinin GTA+ kütüphanesine ekleneceğini bekleyebilirler. Bu, geçtiğimiz haftalarda Red Dead Redemption'ın GTA+ aboneleri için ücretsiz hale getirilmesinin ardından gerçekleşiyor.

Bully, ilk olarak 2006 yılında PlayStation 2 için piyasaya sürüldü ve oyunculara Bullworth Akademisinde bir çocuk suçlu rolünü canlandırma fırsatı verdi. Oyun, yıllar içinde kült bir statü kazandı. LA Noire ise 2011 yılında yayınlandı ve 1940'ların Los Angeles'ında geçen bir dedektiflik macerasını konu aldı.

Rockstar, ayrıca GTA Online'ın yaz güncellemesinin GTA+ üyeleri için bazı bonuslar sunacağını belirtti. Yaz güncellemesiyle birlikte GTA+ abonelerinin süper araba kilidini açma şansına sahip olacağı da duyuruldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN