Sahibinden.com'a erişim sorunu sona erdi

Sahibinden.com'a erişim sorunu sona erdi

Türkiye'nin en büyük emlak ve otomotiv alım satım sitesi Sahibinden.com'a kullanıcılar erişim sorunu yaşadı. Şirketten yapılan açıklamada erişim hatasının alan adı hizmeti sağlayan firma ile teknik bir sorundan kaynaklandığı ifade edildi. Platforma erişim saatler sonra normale döndü.

Özellikle ikinci el araç ve konut alım satımında sıklıkla ziyaret edilen sitelerden birisi olan Sahibinden.com'a erişim sorunu yaşandı.

SUNUCU ERİŞİM SORUNU

Siteye giriş yapmak isteyen kullanıcılar, "Bu siteye ulaşılamıyor www.sahibinden.com ana makinesinin sunucu IP adresi bulunamadı" uyarısı ile karşılaşıyor. Mobil uygulama üzerinden giriş yapmak isteyenler ise "Sunucu erişim sorunu" uyarısı aldı.

ŞİRKETTEN AÇIKLAMA

Sahibinden.com, Instagram hesabı üzerinden yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

"Alan adı hizmeti sağlayan firmayla yaşadığımız teknik bir sorun nedeniyle platformumuza şu anda erişim sağlanamamaktadır.

Sorunun en kısa sürede giderilmesi için ilgili firmanın çalışmaları devam etmekte olup konu çözüldüğünde yeniden bilgilendirme yapılacaktır.

Kamuoyuna saygıyla duyururuz."

DOMAİNİ SATIN ALINDI İDDİASI

Medyanın Elli Tonu sosyal medya hesabından yapılan bir paylaşımda "sahibinden.com domaini yıllık dönem ödemesi gecikince boşa düştü ve Florida'dan bir network şirketi olan Network Solutions LLC tarafından 2025 yılına kadar satın alındı" ifadelerine yer verildi.

SAHİBİNDEN.COM'A ERİŞİM SORUNU GİDERİLDİ

Sahibinden.com platformuna erişimin normale döndüğü bildirildi. Sahibinden.com'dan dün geceden bu yana platforma erişimde karşılaşılan soruna ilişkin açıklama yapıldı.

Söz konusu sorunun ortadan kalktığı belirtilen açıklamada, "Alan adı hizmetini sağlayan firma gerekli teknik çalışmaları tamamlamış ve platformumuza erişim normale dönmüştür. Kamuoyuna saygıyla duyururuz." ifadeleri kullanıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN