Skype yeni bir güncelleme alıyor! Peki neler geliyor? İşte Skype güncellemesi detayları

Skype yeni bir güncelleme alıyor! Peki neler geliyor? İşte Skype güncellemesi detayları

Tozlu rafların arasından çıkan Skype, yeni bir güncelleme alıyor! Peki Skype güncellemesinde neler geliyor? İşte ayrıntılar...

Skype, kullanıcılarına sunacağı yeni güncellemeyle önemli bir adım atmaya hazırlanıyor. Yapay zeka teknolojilerini kullanarak sesli mesajları otomatik olarak yazılı metne dönüştürecek olan uygulama, bu özelliğiyle kullanıcılarına büyük kolaylık sağlayacak. Şu anda sınırlı sayıda kullanıcının erişimine sunulan bu özelliğin yakın zamanda geniş kitlelerle buluşturulması planlanıyor.

SKYPE YENİ GÜNCELLEMESİNİ DUYURDU

Skype Releases New Update To Fix Four Known Bugs From Latest Update

Bu yeni özellik, sesli mesajları hızlı bir şekilde metne dönüştürerek kullanıcıların not alma zahmetinden kurtulmasını sağlayacak. Özellikle işitme engelli kullanıcılar için de büyük bir kolaylık olacak olan bu güncelleme, Skype'ın kullanıcı dostu yapısını bir adım daha ileri taşıyor.

Sesli mesaj çevirme özelliği, kullanıcıların sadece üzerinde A harfi bulunan kalem ikonuna tıklamasıyla aktif hale gelecek. Bu sayede, kullanıcılar sesli mesajları dinlerken aynı zamanda çevrilen metni de görebilecekler. Microsoft'un yeni nesil yapay zeka teknolojilerinden yararlanılarak geliştirilen bu özellik, sesli mesaj çevirme sürecini saniyeler içinde tamamlıyor.

Geçtiğimiz günlerde devreye sokulan Kanallar bölümüyle birlikte Skype, kullanıcılarına sürekli olarak güncellenen ve ilgilerini çekebilecek içeriklere erişim imkanı sağlıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN