Sonunda geldi! Herkes denemek için koşuyor: Instagram’ın yeni özelliği açık ara en iyisi olabilir…

Sonunda geldi! Herkes denemek için koşuyor: Instagram’ın yeni özelliği açık ara en iyisi olabilir…

Herkesin beklediği o özellik sonunda geldi. Instagram’ın yeni özelliği açık ara en iyisi olabilir. İşte, herkesin denemek için koştuğu o yeni özellik…

Instagram son güncellemesiyle birlikte yeni özellikleri de aldı. Bu kapsamda uygulamada artık direkt mesajları düzenleme özelliği aktif. Kullanıcılar artık, gönderdikleri mesajları ilk 15 dakikada düzenleyebilecek. Bu özellikten önce kullanıcılar, istenmeyen veya yanlış yazılan mesajları silmek dışında bir işlem yapamıyordu.

DM DÜZENLEME ÖZELLİĞİ AKTİF

Instagram uygulamasında bir mesajı düzenleme için, açılır menü gözükene dek yollanan mesajı basılı tutmak gerekiyor. Sonrasında “Düzenle” seçeneği tercih edilerek mesajı düzenlemek mümkün. Düzenlenen mesajlar konuşmada “düzenlendi” etiketi ile gösteriliyor.

instagrama-yeni-ozellik-1.jpg

Düzenleme seçeneği, Meta’nın Messenger için kullanıma sunmasından sadece birkaç ay sonra Instagram’a geldi. Instagram ile Messenger arasında platformlar arası mesajlaşma Aralık’tan bu yana mümkün ancak Meta’nın sahip olduğu 2 mesajlaşma uygulaması bazı özellikleri paylaşmaya devam ediyor. Kullanıcılar artık okundu bilgilerini açıp kapatma, bireysel veya grup sohbetlerini gelen kutusunun üst kısmına sabitleme ve kendi seçtikleri çıkartmalar, GIF'ler, videolar, fotoğraflar ve sesli mesajlarla yanıt verme olanağına da sahip olacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN