Splinter Cell remake'i mi geliyor? İddialar bu yılı işaret ediyor

Splinter Cell remake'i mi geliyor? İddialar bu yılı işaret ediyor

Ubisoft'un geliştiricisi olduğu Splinter Cell oyununun remake'i mi geliyor? Ortaya çıkan iddialara göre oyunun remake'i bu yıl duyurulacak...

Ubisoft'un bu yılki Showcase etkinliği heyecanla beklenirken, uzun zamandır hayranların özlemle beklediği bir oyunun remake'inin tanıtılacağına dair güçlü söylentiler dolaşıyor. Şirket, geçtiğimiz 2021 yılında Splinter Cell remake'in duyurusunu yapmış olmasına rağmen, projeye dair detayları gizemli bir şekilde saklıyor.

SPLINTER CELL REMAKE İDDİASI OYUN DÜNYASINI HEYECANLANDIRDI

What Really Happened With Splinter Cell? (And Why It's Coming Back)

Son haberlere göre, Ubisoft Toronto ekibi, Facebook başlık ve profil resimlerini güncelleyerek Ubisoft Forward etkinliğinin geri dönüşüne işaret ediyor. Profil resmi artık yeşil temalı bir Ubisoft logosu olurken, başlık resmi ise, Sam Fisher'ın ikonik Multi-Vizyon Gözlükleri'nden gelen ışıkları net bir şekilde gösteriyor.

Ancak, Ubisoft'un 2022 yılında yaptığı son güncellemede, Splinter Cell remake'inin birkaç yıl boyunca hazır olmayabileceği belirtilmişti. Şirket, oyunu baştan sona yeniden inşa etmekle meşgul olduklarını ve bu sürecin, hikayeyi modern bir kitle için güncellemek de dahil olmak üzere birçok yenilik içerdiğini ifade etmişti.

Tom Clancy's Splinter Cell, ilk olarak 2002 yılında Xbox platformu için piyasaya sürülmüş ve o günden bu yana büyük bir hayran kitlesi edinmişti. Metal Gear Solid serisinden ilham alınarak oluşturulan oyun, casus kurgusunu dönemine uygun bir şekilde işlemişti.

Ubisoft'un Splinter Cell serisi, Tom Clancy'nin romanlarından ilham almasına rağmen, kendi benzersiz tarzını oluşturmayı başardı. Ancak, Tom Clancy'nin romanlarının etkisi, oyunların hikayesinde ve atmosferinde hala belirgin bir şekilde hissediliyor.

Ubisoft'un Splinter Cell remake'i, oyun endüstrisinde büyük bir heyecan yarattı ve yeni nesil oyunculara hitap etmesi bekleniyor.

10 Haziran'daki Ubisoft Showcase etkinliğinde Splinter Cell remake'inin tanıtılacağı beklentisi giderek artıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN