Spotify, o özelliği ücretsiz sunacak! ABD'de 9,99 dolar olarak fiyatlandırıldı: Peki Türkiye fiyatı ne kadar olacak?

Spotify, o özelliği ücretsiz sunacak! ABD'de 9,99 dolar olarak fiyatlandırıldı: Peki Türkiye fiyatı ne kadar olacak?

Müzik uygulaması Spotify, o özelliğini ücretsiz olarak sunuyor! ABD'de 9,99 dolar olarak fiyatlandırıldı. Peki Türkiye'de fiyatı ne kadar olacak? İşte ayrıntılar...

Spotify, abonelik ücretlerine geçtiğimiz ay zam yapmasının ardından, uzun süredir üzerinde çalıştığı bir özelliği nihayet kullanıcılarıyla buluşturdu. ABD kullanıcıları için öncelikle sunulan bu yeni özellik, Sesli Kitaplar adı altında ayrı bir abonelik planı olarak kullanıcılara sunulacak.

SPOTIFY SESLİ KİTAPLAR ÖZELLİĞİ

Spotify'a Sesli Kitaplar Geliyor - Tamindir

Sesli Kitap Erişimi adı verilen bu yeni abonelik planı, kullanıcılara 15 saatlik sesli kitap dinleme imkanı sunacak. Bu planın en düşük ücrete sahip olmasıyla birlikte, kullanıcılar reklamsız müzik ve podcast içeriklerine de erişebilecekler.

Spotify yetkilileri tarafından konuyla ilgili yaptıkları açıklamada, şirketin her türlü ses içeriğine olan talebi karşılamak amacıyla sürekli olarak yenilikler yaptığı belirtildi. Premium abonelikle sunulan Sesli Kitaplar özelliğinin kullanıma sunulmasının ardından ücretsiz kullanıcıların bu içeriğe olan ilgisinde önemli bir artış yaşandığı ifade edildi.

SPOTIFY SESLİ KİTAPLAR ÖZELLİĞİ NE KADAR?

Spotify Sesli Kitaplara Başlıyor: İlk Sesli Kitabını Yayınladı - Tamindir

ABD'deki kullanıcılar için ilk olarak aktif edilen bu özelliğin, yakın zamanda diğer ülke kullanıcılarına da sunulması bekleniyor. ABD'de 9,99 dolar olan aylık ücretin, Türkiye gibi ülkelerde farklı olması muhtemel. Özellikle Türkiye'de bu ücretin 49,99 TL civarında olması bekleniyor.

Şu anda Türkiye'de sunulan Spotify abonelikleri ve ücretleri ise şu şekilde:

  • Bireysel: 59,99 TL/ay
  • Öğrenci: 32,99 TL/ay
  • Duo: 79,99 TL/ay (2 Premium hesap, aynı adreste yaşayanlar için)
  • Aile: 99,99 TL/ay

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN