Stardew Valley 1.6 güncellemesi çıktı! Oyuncu sayısı rekor kırdı: Anlık oyuncu sayısı 136 bini aştı

Stardew Valley 1.6 güncellemesi çıktı! Oyuncu sayısı rekor kırdı: Anlık oyuncu sayısı 136 bini aştı

Stardew Valley'e gelen büyük güncellemeyle birlikte oyuncu sayısında rekor kırıldı! 1.6 güncellemesi yayınlandığı an anlık oyuncu sayısı 136 bini aştı...

Geliştirici Eric "Concerned Ape" Barone, uzun süren bekleme sürecinin ardından çiftçilik simülasyonu Stardew Valley oyunu için bir dizi yeni ekleme ve ince ayar getiren güncellemeyi oyuncuların beğenisine sundu.

SteamDB verilerine göre, Stardew Valley'in oyuncu sayısı yeni zirvelere ulaştı ve oyuncular, yeni güncellemenin getirdiği değişikliklerden oldukça memnun görünüyor.

136 BİNDEN FAZLA ANLIK OYUNCU SAYISINA ULAŞTI

stardew-valley-2.webp

Bu haberin yayınlandığı sırada, sadece Steam'de 136 binden fazla oyuncunun oyunu oynadığı kaydedildi. Bu sayı hızla artıyor ve Ocak 2021'deki 94.879 olan önceki rekoru geride bırakıyor. Ayrıca, Stardew Valley 1.6'nın GOG platformunda mevcut olduğunu ve Barone'un güncellemenin yakında Game Pass'e de geleceğini duyurmuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN