Şubat ayında en çok satan oyunlar belli oldu! Listenin ilk sırasında o oyun var

Şubat ayında en çok satan oyunlar belli oldu! Listenin ilk sırasında o oyun var

Şubat ayının en çok satan oyunları belli oldu! Listenin ilk sırasında ise o oyun var! İşte Şubat ayında en çok satan oyunlar...

Şubat ayı oyun satışları raporlandı ve sürprizlerle dolu bir liste ortaya çıktı. Circana tarafından açıklanan verilere göre, en çok satan oyunlar listesinin başında Sony Interactive Entertainment tarafından yayınlanan Helldivers 2 yer alıyor. Bu üçüncü şahıs nişancı oyunu, PC ve PS5 platformlarında büyük ilgi gördü ve 8 milyon kopyayı aşarak zirveye yerleşti. İkinci sıradaki oyun ise PS5 için yayınlanan Final Fantasy VII: Rebirth oldu.

CALL OF DUTY: MODERN WARFARE III, 3. SIRAYA DÜŞTÜ

CoD: Modern Warfare 3 Faces Bad Reviews After Rushed Development - Bloomberg

Geçen ayın en popüler oyunları arasında Call of Duty: Modern Warfare III (2023) ve Skull and Bones gibi yapımlar da dikkat çekti. Ocak ayında zirvede olan Call of Duty: Modern Warfare III üçüncü sıraya geriledi. Özellikle Suicide Squad: Kill the Justice League, çıkışının ardından listeye giriş yapmış olsa da, Şubat ayında 3. sıradan 7. sıraya geriledi.

EN ÇOK SATAN KONSOLLAR

Bilkom Garantili PlayStation 5 Fiyatları Belli Oldu: Beklenenden Daha Ucuz! - Tamindir

Oyun satışlarının yanı sıra, konsol satışları da büyük ilgi gördü. Şubat ayında en çok satılan oyun konsolu ise PlayStation 5 oldu. Ayrıca, PlayStation Portal ve PS Dual Sense Edge gibi aksesuarlarla birlikte aksesuar harcamalarında da %25'lik bir artış yaşandı.

Oyun dünyasının dev platformlarından olan PS5, Fortnite ve Call of Duty HQ gibi oyunlarla en çok oynananlar arasında yer alırken, Xbox'ta da benzer bir tablo ortaya çıktı. Steam platformunda ise Helldivers 2 ve Palworld gibi oyunlar popülerliğini koruyarak en çok oynananlar arasında yer aldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN