Telegram'a dev güncelleme geliyor! İşletmelere büyük kolaylık

Telegram'a dev güncelleme geliyor! İşletmelere büyük kolaylık

Mesajlaşma uygulaması Telegram'a dev güncelleme geliyor! Özellikle işletme hesaplarına büyük kolaylık sağlayacak! İşte güncellemenin ayrıntıları...

Son dönemde dikkatleri üzerine çeken iletişim uygulaması Telegram, yayınladığı yeni güncelleme ile gündemde. Uygulamanın kurucusu Pavel Durov'un açıklamasına göre, artık kullanıcılar bireysel hesaplarını işletme hesaplarına dönüştürebilecekler. Bu sayede, işletme hesaplarına sahip olan kullanıcılar profil bilgilerinde lokasyon ve mesai saatleri gibi detayları paylaşabilecekler.

TELEGRAM GÜNCELLEME AYRINTILARI

Telegramın yeni özellikleri ödeme yapan kullanıcılara sunulacak - Teknoloji Haberleri

Özellikle küçük işletme sahipleri için büyük bir önem taşıyan bu yenilik, diğer platformlarda kuruluş hesabı açmanın gerektirdiği yüksek ücretlerin önüne geçiyor. Kullanıcıların artık Telegram üzerinde işletmelerini daha etkin bir şekilde yönetebilecekleri belirtiliyor.

Yapılan güncelleme ile dikkat çeken bir diğer özellik ise, işletme hesaplarının ulaşan kişilere otomatik cevaplar verebilmesi. Bu sayede, kullanıcılar zaman kazanırken müşteriler de aradıkları cevaba daha hızlı bir şekilde ulaşabilecekler.

Ayrıca, işletme hesaplarının metin renklendirme özelliğine de kavuştuğu belirtiliyor. Bu gelişmeler, Telegram kullanıcıları tarafından memnuniyetle karşılanırken, uygulamanın kullanım sıklığında da artış gözlemleniyor.

Pavel Durov'un açıklamasına göre, işletme hesaplarına gelecek yeni yapay zeka fonksiyonları da kullanıcıların işlerini kolaylaştıracak. Bu fonksiyonlar sayesinde müşteriler, akıllı sohbet robotlarıyla iletişime geçerek yaşadıkları sorunlara çözüm bulabilecekler.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN