Telegram'dan artık para kazanılabilecek! Telegram tarafından o kişilere ödeme yapılacak

Telegram'dan artık para kazanılabilecek! Telegram tarafından o kişilere ödeme yapılacak

Mesajlaşma uygulaması Telegram'da artık para kazanılabilecek! Para kazanma programı Telegram tarafından başlatılıyor! O kişilere ödeme yapılacak...

Dünya genelinde milyonlarca kullanıcıya ulaşan popüler mesajlaşma uygulaması Telegram, son zamanlarda yaptığı önemli duyuruyla dikkatleri üzerine çekti. Şirketin CEO'su Pavel Durov'un liderliğinde, Telegram kullanıcılarına yönelik ödeme ortaklığı programını başlatma kararı alındı. Bu programla birlikte, kanal sahipleri artık içeriklerinden gelir elde etme fırsatına sahip olacaklar.

KANAL SAHİPLERİNE KRİPTO PARA İLE ÖDEME YAPILACAK

Toncoin leads bitcoin in crypto market rally after Telegram endorsement | The Block

Detaylara göre, kanal sahipleri, kanallarında gösterilen reklamlardan elde edilen gelirin yüzde 50'sini kazanabilecekler. Telegram, bu kazançları ödemek için kendi blokzinciri olan TON Coin'i kullanacak. Bu sayede, kanal sahipleri kripto para birimlerini standart para birimlerine dönüştürebilecek veya daha fazla tanıtım için Telegram'a ödeme yapabilecekler.

ShiftDelete'nin haberine göre TON blokzinciri, Telegram'ın desteklediği Grams stablecoin projesinin altyapısı olarak geliştirilmişti. Ancak, 2020'de yaşanan bazı sorunlar nedeniyle bu proje iptal edilmişti. Şimdi ise Telegram, reklam platformu için TON'un teknolojisinden yararlanacak.

Pavel Durov, bu yeni adımın Telegram platformunda daha fazla içerik oluşturmayı ve katılımı teşvik edeceğine inanıyor. Şu ana kadar, kanal görüntülemelerinin yalnızca yüzde 10'undan para kazanmak mümkün. Ancak, yeni reklam platformu, ücretsiz içerikleri gelir fırsatına dönüştürerek bu durumu değiştirecek.

HER AY 500 MİLYAR GÖRÜNTÜLEME

Telegram bio (2023) Cool + Attitude Girl {Motivational & Great}

Analizlere göre, Telegram her ay kanallarında 500 milyar görüntüleme alan 800 milyondan fazla kullanıcıya sahip. Bu durum, TON Coin'in fiyatında yaklaşık yüzde 40'lık bir artışa neden oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN