TikTok'tan para kazanmak için artık video ve fotoğraf yüklemeye gerek yok! O özellik Türkiye'de kullanıma sunuldu

TikTok'tan para kazanmak için artık video ve fotoğraf yüklemeye gerek yok! O özellik Türkiye'de kullanıma sunuldu

TikTok'tan para kazanmak isteyenler, artık video ve fotoğraf yüklemenize gerek bile yok! Artık o özellik Türkiye'de kullanıma sunuldu! İşte TikTok'un o özelliği...

TikTok, kullanıcılarına para kazanma fırsatı sunan yeni bir özellik olan "Effect Creator Rewards"ı mayıs ayında duyurdu. Bu özellik, içerik üreticilerinin artırılmış gerçeklik efektleri oluşturarak gelir elde etmelerine olanak tanıyor.

VİDEOLARDA KULLANILAN EFEKTLERLE PARA KAZANILABİLECEK

TikTok Influencer Sponsorluğu Nedir?

Platform, kullanıcıların yaratıcı efektlerini diğer videolarında kullanarak gelir elde etmelerine olanak tanıyan bir özelliği Türkiye'de kullanıma sundu. Bu yeni özellik sayesinde, kullanıcılar efektlerini platform genelinde 100 bin videoda kullanıldıktan sonra para kazanabilecekler.

Platformun "Effect House" adını verdiği araç sayesinde kullanıcılar, kendi özgün efektlerini oluşturabiliyorlar. TikTok'un bu programı, içerik üreticilerinin yaratıcılıklarını sergilemelerini ve bu yolla para kazanmalarını hedefliyor.

Bugün yapılan açıklamaya göre, TikTok'un "Effect Creator Rewards" programı 33 yeni bölgeye daha genişledi. Bu yeni bölgeler arasında Türkiye de bulunuyor. Artık Türkiye'deki TikTok kullanıcıları, belirlenen şartları sağladıkları takdirde efekt oluşturarak platformdan gelir elde edebilecekler. Program Türkiye'de "Efekt Oluşturucu Ödülleri" adıyla biliniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN