Twitch platformu da zam furyasına katıldı! Abonelik ücretlerine zam: Yüzde 333 zam

Twitch platformu da zam furyasına katıldı! Abonelik ücretlerine zam: Yüzde 333 zam

Yayın platformu Twitch de zam furyasına katıldı! Abonelik ücretlerine öyle bir zam yaptı ki cüzdanlar boş kalacak! Tek seferde yüzde 333 zam...

Twitch, dünyanın en popüler dijital yayın platformlarından biri olarak, kullanıcılarına içerik üreticilerine destek olmaları için abonelik imkanı sunuyor. Ancak, kısa bir süre önce Twitch Türkiye'de aylık abonelik ücretlerine zam yapıldı.

Bugün Twitch resmi web sitesi üzerinden yaptığı duyuruda, Avustralya, Kanada, Birleşik Krallık ve Türkiye gibi birkaç ülke için aylık abonelik ücretlerinde artışa gittiğini açıkladı. Bu artışla birlikte, kullanıcılar için abonelik maliyetleri önemli ölçüde yükseldi.

Twitch abonelikleri üç farklı kademede sunulmakta ve her kademe farklı avantajlar sağlamaktadır. Ancak, Türkiye'deki abonelik ücretleri özellikle dikkat çekici bir artışla karşı karşıya kaldı.

YÜZDE 333 ZAM YAPILDI

Bit Dolandırıcılığı | Temiz Twitch Nedir?

Twitch'in en düşük kademesi olan 1. kademe aboneliğin aylık fiyatı, 9,90 TL'den 43,90 TL'ye yükseldi. Bu, yaklaşık %333'lük bir artış anlamına geliyor. 2. kademe abonelik ise %340 artarak 19,99 TL'den 87,90 TL'ye çıktı. En üst kademe olan 3. kademe aboneliğin aylık ücreti ise artık 49,99 TL değil, 215,90 TL oldu.

Yeni abonelik fiyatları 28 Mart tarihinden itibaren geçerli olacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN