WhatsApp'a yeni emojiler geliyor! 6 yeni emoji güncellemede gelecek

WhatsApp'a yeni emojiler geliyor! 6 yeni emoji güncellemede gelecek

Popüler sohbet uygulaması WhatsApp, kullanıcıların merakla beklediği yeni emojileri duyurdu! 6 yeni emoji eklenecek! İşte o emojiler...

WhatsApp, kullanıcılarına Unicode 15.1 kapsamında sunulan 6 yeni emoji ile ifade çeşitliliğini artırıyor. Bu güncelleme, sosyal medya platformlarında kullanıcıların iletişimini daha renkli ve çeşitli hale getirecek.

Yeni emojiler arasında, yemek kategorisinden limon ve beyaz saplı kahverengi bir mantar bulunuyor. Ayrıca, özgürlük sembolleri olarak nitelendirilebilecek kırılan zincir ve kanatları açılmış alevlenmiş bir anka kuşu emoji'leri de dikkat çekiyor. Bunlarla birlikte, yüz ifadesi kategorisinden iki yeni emoji de kullanıcıların duygularını daha net bir şekilde ifade etmelerine olanak sağlıyor.

WHATSAPP YENİ EMOJİLERİNİ DUYURDU

whatsapp.webp

Özellikle yemek emojileri, sohbetlerde daha spesifik ifadeler kullanmak isteyen kullanıcılar için oldukça kullanışlı olacak. Anka kuşu ve kırılan zincir emojileri ise daha derin anlamlı ve etkileyici ifadeler için tercih edilebilecek.

Bu yeni emojiler, iOS 17.4 ile iPhone kullanıcılarına sunulduktan sonra artık Android kullanıcıları tarafından da kullanılabilecek. WhatsApp'ın bu güncelleme ile emoji tepkilerini genişletme planları, kullanıcı deneyimini daha interaktif ve ifade dolu hale getirmeyi amaçlıyor.

Dijital iletişimde emoji'ler, tonu ve niyeti anlamak için önemli bir araç olarak kullanılıyor. Yeni eklenen emoji'ler, kullanıcıların duygularını ve düşüncelerini daha açık bir şekilde ifade etmelerine yardımcı olacak. WhatsApp'ın bu güncelleme ile kullanıcılarına daha zengin ve renkli bir iletişim deneyimi sunmayı hedeflediği görülüyor.

Unicode 15.1 güncellemesiyle gelen yeni emojiler, dijital iletişimde ifade çeşitliliğini artırarak, kullanıcıların duygularını daha detaylı ve renkli bir şekilde ifade etmelerini sağlıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN