WhatsApp'ta yeni özellik devreye girdi

WhatsApp'ta yeni özellik devreye girdi

WhatsApp bildirim uzantısı özelliği bugünden itibaren kullanıcılara sunulmaya başlandı. iOS 10 ve üzeri işletim sisteminde fotoğraf ve video gibi alınan medya dosyaları ekran bildirimlerinde önizleme olarak görülebilecek. Uygulamanın yeni özelliği 2.18.80 sürümüne geçildiğinde testler de başlayacak. Yeni işlevler henüz geliştirme aşamasında olacak.

WhatsApp özelliklerini uygulama sürümleri indirilmeye açılmadan önce denemesiyle tanınan WABetaInfo sitesinin açıklamasına göre, iPhone kullanıcılarını ilgilendiren yeni sürümde iki önemli özellik yer alıyor.

18-07/25/2074039_009e6d69f0e62864977957cb7f8c173d.jpg

Bunlardan birincisi fotoğraf ve video gibi medya dosyaları geldiğinde, ekran üzeri bildirimde bu dosyaların önizlemesinin görülebilmesi. Böylece ekran kilidini ve uygulamayı açmaya gerek kalmayacak.

İkinci özellik ise otomatik indirme seçeneklerinden görsel indirme kapalı olsa da, bildirim ekranından bu görselleri ve GIF dosyalarını indirebilmeyi sağlıyor. 

Bunların yanı sıra, Siri ile WhatsApp gruplarına mesaj göndermek de mümkün olacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN