WhatsApp'tan dev güncelleme! Tamamen yenilenecek: Durum paylaşma özelliği sil baştan

WhatsApp'tan dev güncelleme! Tamamen yenilenecek: Durum paylaşma özelliği sil baştan

WhatsApp'tan dev güncelleme mi geliyor? Tamamen yenilenip sil baştan olacak! WhatsApp'un durum paylaşma özelliğine gelecek olan güncelleme detayları...

WhatsApp kullanıcılarını heyecanlandıran bir haberle gündeme geldi! Popüler mesajlaşma uygulaması, durum paylaşımı bölümü için kapsamlı bir güncelleme üzerinde çalışıyor. Bu güncellemeyle birlikte, durum paylaşımı özelliği daha da ön plana çıkacak ve kullanımı kolaylaşacak.

WHATSAPP DURUM PAYLAŞMA ÖZELLİĞİ GÜNCELLENİYOR

Now Share WhatsApp Status On Facebook, Other Apps - odishabytes

Durum paylaşımı özelliği, WhatsApp'a dinamizm getiren ve kullanıcıların içeriklerini paylaşmasını sağlayan bir özellik olarak öne çıkıyor. Yapılacak güncellemeyle birlikte, WhatsApp kullanıcıları daha fazla özgürlük ve kolaylıkla içeriklerini paylaşabilecekler. Bu da WhatsApp'ın sadece bir mesajlaşma uygulaması olmanın ötesine geçerek, sosyal medya platformu kimliğine daha da yaklaşmasını sağlayacak.

Güncelleme ile birlikte, WhatsApp'ın yuvarlak olan durum görsellerini dikey bir dikdörtgen haline getirerek daha belirgin hale getireceği belirtiliyor. Ancak şu anda beta aşamasında olan bu güncellemenin, ilk olarak sadece Android işletim sistemini kullanan cihazlar için aktif olacağı ifade ediliyor. iPhone kullanıcıları için güncellemenin ne zaman yayınlanacağı ise henüz netlik kazanmış değil.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN