Wordpress'e rakip geliyor! X artık o işe de parmak attı: Makale özelliği geliyor

Wordpress'e rakip geliyor! X artık o işe de parmak attı: Makale özelliği geliyor

Eski adı Twitter olan sosyal medya uygulaması X, Wordpress'e rakip oluyor! X, şimdi de o işe parmak attı! Makale özelliği geliyor...

Twitter, yeni özelliğiyle blog platformlarına rakip olmaya hazırlanıyor. Artık Premium Plus aboneleri ve doğrulanmış kuruluşlar, platformda uzun ve detaylı içerikler paylaşabilecekler.

X KULLANICILARI MAKALE OLUŞTURABİLECEK

x.jpg

Yapılan duyuruya göre, kullanıcılar web sitesinde yer alan kenar çubuğunda bulunan "Makaleler" sekmesini seçerek Makale oluşturucuya erişebilecekler. Buradan kalın, italik ve üstü çizili metinlerin yanı sıra madde işaretleri ve numaralı listeler gibi çeşitli biçimlendirme seçenekleriyle içerik oluşturabilecekler.

Yeni özellikle birlikte, kullanıcıların profillerinde bir "Makaleler" sekmesi bulunacak ve makaleler, normal gönderiler gibi takipçilerin zaman çizelgelerinde görünecek. Makaleler, benzersiz bir simge ve düzene sahip olacakları için diğer gönderilerden kolayca ayırt edilebilecekler.

Twitter'ın bu yeni özelliğiyle ilgili açıklamasında, "Bugün, X’te takipçilerinizle uzun biçimli içerik yazmanın ve paylaşmanın yeni bir yolu olan Makaleler’i duyurmanın heyecanını yaşıyoruz. Makalelerinizde hikaye anlatımınızı geliştirmek ve Makalelerinize görsel ilgi eklemek için resimler ve videolar da gömebilirsiniz. Makaleler yayınlandıktan sonra, normal X gönderileri gibi profilinizde yeni Makaleler sekmesinde ve takipçilerinizin zaman çizelgesinde görünecektir. Ayrıca benzersiz simge ve düzen sayesinde makaleler kolaylıkla ayırt edilebilir olacak ve uzun biçimli içeriğinizin öne çıkmasını sağlayacaksınız." ifadelerine yer verildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN