X kullananları Instagram'a döndürecek haber! Elon Musk kötü haberi verdi: Yıllık ödeme sistemi geliyor

X kullananları Instagram'a döndürecek haber! Elon Musk kötü haberi verdi: Yıllık ödeme sistemi geliyor

Dünyanın en çok kullanılan sosyal medya uygulamalarının başında gelen X diğer adıyla Twitter için yeni kararlar gelmeye devam ediyor. X'in sahibi Elon Musk yıllık ödeme sistemiyle büyük kullanıcı kaybedecek gibi duruyor. Peki, gerçekten X ücretli mi oluyor? İşte milyonlarca kullanıcının merak ettiği o sorunun yanıtı...

Eski adı Twitter olan ve milyonlarca kullanıcıya sahip olan X uygulaması için yeni bir ödeme sistemi başlatılacağı açıklandı. Söz konusu sistem kapsamında kullanıcılar temel özelliklerden faydalanmak için yıllık belirli bir ücret ödemek zorunda kalacaklar.

X'in sahibi olan Elon Musk, konuyla ilgili yaptığı açıklamada artık Twitter kullanıcılarının temel özelliklere erişebilmesi için yılda 1 dolar ödeme yapacağını duyurdu.

x-ucretli-mi-oluyor-1.jpg

TEK MÜCADELE YOLU ÖDEME SİSTEMİ

Elon Musk, ödeme sistemine gerekçe olarak ise bot kullanıcıları gösterdi. Musk, botlardan kurtulmak için ödeme sisteminin tek yol olduğunu belirtti. Elon Musk tarafından açıklanan bu özellik şuan için yalnızca Yeni Zelanda ile Filipinler'deki kullanıcılarda aktif hale getirildi.

Yakında diğer ülkelere de yayılması beklenen bu özellik, Filipinler ile Yeni Zelenda'da şuan için yeni kullanıcılara uygulanıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN